BELEDİYE BAŞKANI KÖSE’YE ‘GEÇMİŞ OLSUN ‘MESAJLARI YAĞIYOR

BELEDİYE BAŞKANI KÖSE’YE ‘GEÇMİŞ OLSUN ‘MESAJLARI YAĞIYOR

Bundan bir süre önce Koronavirüse yakalanan ,bir süre evinde karantinada bulundurulan, ardından  önce Yozgat Devlet hastanesinde  tedavi gören sonra da Ankara Şehir hastanesine kaldırılan Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse’ye Yozgattaki siyasetçilerden , Belediye Başkanlarından ,STK temsilcilerinden ,Belediye personelinden ve vatandaşların sosyal medya hesaplarından “ geçmiş olsun “mesajları yağıyor..Köse’nin yakınları,dostları ve sevenleri de  Başkanın bir an önce sağlığına kavuşmaları için dua ediyorlar.

 Edinilen bilgilere göre,Yozgat Belediye Başkanı Celal Köseye telefonla ulaşan veya sosyal medya hesaplarından mesaj yollayan Yozgat milletvekillerinden Yusuf Başer,Bekir Bozdağ,Ali Keven,Ethem Sedef, Vali Ziya Polat,  AK Parti Yozgat İl Başkanı Çelebi Dursun,MHP İl Başkanı Ferhat Altan, Sorgun Belediye Başkanı M Erkut Ekinci, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, Doğankent Belediye Başkanı Doğan Sungur, Memur Sen İl Başkanı Kenan Şerefli, Sağlık Sen İl Başkanı Atakan Erciyas, diğer ilçe ve belde belediye başkanları, Ak Partili  ilçe başkanları ve çok sayıda vatandaş geçmiş olsun dileklerinde ileterek  acil şifalar dilediler.

BAŞKAN'DAN TEŞEKKÜR AÇIKLAMASI

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, vatandaşlardan gelen geçmiş olsun dileklerine sosyal medyadan yaptığı bir açıklamayla karşılık verdi. Sağlık durumunun iyiye gittiğini bildiren Köse açıklamasında aynen şunları söyledi:

“Rabbime hamdolsun sağlık durumum iyiye gidiyor. Bu süreç içerisinde arayan soran, dua eden tüm kardeşlerime, değerli büyüklerime, hemşehrilerime en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Rabbim, tüm hastalarımıza şifa nasip etsin. Bu salgını ciddiye almanızı temenni ediyor, maske-mesafe-temizlik kurallarına riayet etmenizi önemle istirham ediyorum. Allah'a emanet olun"

YOZGAT gazetesi olarak Belediye Başkanı Celal Köseye iyilikler ve acil şifalar dileriz

13/10/2020 19:26
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ