BAYDİĞİN BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINI SEVİNDİREN SÖZLEŞME İMZALANDI

BAYDİĞİN BELEDİYESİ ÇALIŞANLARINI SEVİNDİREN SÖZLEŞME İMZALANDI

Hizmet İş Sendikası ve Baydiğin Belediyesi arasında imzalanan 3 yıl süreli toplu iş sözleşmesi ile sendikalı çalışanların ücretleri yeniden belirlendi.

Baydiğin Belediyesi’nde yapılan toplu iş sözleşmesi imza törenine Hizmet-İş Sendikası Yozgat Şube Başkanı Ferman Zararsız, başkan yardımcısı İsmail Ekici, Baydiğin Belediye Başkanı Osman Uslu ve sendika üyesi işçiler katıldı.

Başkan Ferman Zararsız, “Çalışanlarını enflasyona ezdirmeyen, alın teri ve emeğin üzerinde hiçbir zaman pazarlık yapmayan Baydiğin Belediye Başkanımız Osman Uslu’ya’ ve toplu iş sözleşmesinin imzalanmasında emeği geçenlere sendikamız, şahsım, yönetim kurulumuz ve tüm emekçi kardeşlerimiz adına teşekkür ederim. İmzalanan toplu iş sözleşmesi Sendikamıza, Baydiğin Belediyesine ve tüm emekçi kardeşlerimize hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Başkanlık makamında imzalanan toplu iş sözleşmesi ile her altı ay için sosyal haklar hariç sendika üyesi işçilerin günlük ücretlerine yüzde 7 ücret zammı yapıldıktan sonra enflasyon farkı yansıtılacak.

05/10/2022 20:12
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ