BAŞKAN KÖSE: MİLLET BAHÇESİ YOZGATLILARIN MEKANI OLACAK

BAŞKAN KÖSE: MİLLET BAHÇESİ YOZGATLILARIN MEKANI OLACAK

Yozgat’ta Valilik binası önündeki eski Menekşe kooperatif evlerinin yıkıldığı  alanda  yapımına başlanılan ve tamamlanma aşamasına gelinen Millet Bahçesi Yozgat’ın gözde mekanlarından olacak. Yozgat Belediye Başkanı  Celal Köse “Yapım çalışmalarında sona geldiğimiz Millet Bahçesi projemizle birlikte şehrimize yeni bir yaşam alanı daha kazandıracağız. Hemşehrilerimize gün içerisinde sportif faaliyetlerden, sosyal aktivitelere kadar birçok alanda hizmet edecek Millet Bahçesi Projemiz, akşamları günün yorgunluğunun atılacağı, hafta sonu ailelerin birlikte zaman geçirebileceği bir yaşam alanı olacak.Millet bahçesi Yozgatlıların en fazla uğrak mekanı haline gelecek”dedi

Projede sona yaklaşıldığını anlatan Başkan Köse,daha sonra  “Burada millet kıraathanesi, halı saha, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları, çocuk oyun alanları, etkinlik alanları, süs havuzları, yürüyüş parkuru ve kamelyalar yer alacak. Burası şehrimize değer katacak” şeklinde konuştu.

Yozgatlıların özellikle bahar ve yaz aylarında  rahatlıkla gelip burada vakit geçirebileceklerini vurgulayan Başkan Köse,  açıklamasının son bölümünde ise  “Eğitim ve kültür açısından hem çocuklarımızın rahatlıkla buralarda oturabileceği, oynayabileceği, ailelerimizin burada kamelyalarımızda vaktini geçirebileceği, hafta sonu özellikle burada dinlenebilecekleri güzel bir alanı inşa ediyoruz. Millet Bahçesi konum olarak kentin en güzel yerlerinden birine sahip. Bütün çalışmaları tamamlayarak hizmete açacağız” ifadelerini kullandı.

03/02/2024 01:46
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ