BAŞKAN KÖSE: KARLA MÜCADELE EKİBİMİZ 24 SAAT ÇALIŞACAK

BAŞKAN KÖSE: KARLA MÜCADELE EKİBİMİZ 24 SAAT ÇALIŞACAK

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, kurak bir kış mevsiminin yaşandığını belirterek, “Belediye olarak karla mücadele ekiplerimiz vardiyalı olarak 24 saat esasına göre çalışacak. Yeter ki rahmet ve bereket yağsın.” dedi.

Belediye Başkanı Celal Köse, yaptığı açıklamada gece gündüz demeden yoğun bir çalışma içerisinde olduklarını belirterek, beklenen kar yağışının sevindirici olduğunu söyledi. Kış hazırlıklarını daha önceden tamamladıklarını vurgulayan Başkan Köse şöyle dedi: 

“Kış ayı öncesi tüm araçlarımızı bakıma alarak, gerekli tüm ihtiyaçları hazır hale getirildi. Belediyemize ait karla mücadele araçlarımız vardiyalı olarak 24 saat esasına göre çalışacak. Bu kapsamda 7 adet kar bıçaklı tuzlama aracımız, 5 adet greyder, 4 açık kasa kürekli, 5 adet yükleyici roder, 10 adet JCB, 6 bin ton tuz ve mıcır malzemesi, 27 bin litre solüsyon, 118 personelimiz ile karla mücadelemizi sürdürüyoruz.”

TÜM İMKANLARIMIZI SEFERBER ETTİK

Karla mücadele çalışmalarını etkin bir şekilde sürdürmek ve vatandaşları mağdur etmemek adına yüksek bir performansla çalıştıklarını vurgulayan Başkan Köse, “Halkımızın mağdur olmaması için her türlü tedbiri alıp, tüm imkânlarımızı seferber etmiş bulunuyoruz. Ekiplerimiz ve araçlarımız sahada çalışmalarını sürdürüyor. İnşallah kar yağışı devam eder. Kar rahmet ve berekettir dileğimiz kar yağışının devam etmesidir. Yeter ki kar yağsın biz karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyoruz.” dedi.

VATANDAŞLARIMIZ ACİL DURUMLAR İÇİN İHBARDA BULUNABİLİRLER

Vatandaşların acil durumlarda belediye çağrı merkezini arayarak ihbarda bulunabileceklerini vurgulayan Başkan Köse sözlerini şöyle sonlandırdı; “Ekiplerimiz sahada karla mücadele çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bazı durumlarda yani şiddetli kar yağışı sebebiyle açtığımız yollar tekrar kapanabilir. Vatandaşlarımız da acil durumlarda belediyemiz çağrı merkezini arayarak ihbarda bulunabilirler. Bizler kent merkezimizde sıkıntı yaşanmaması adına gerekli tüm tedbir ve önlemlerimizi aldık. Yani bu kışın ne kadar kar yağarsa yağsın, vatandaşlarımıza hissettirmeden ve günlük hayatlarını sıkıntıya sokmadan işbirliği içinde eksiklik gördüğümüz yerde beraber atlatacağız Ayrıca anında kar temizliği ve tuz müdahalesi için 10 adet kamyonumuzda hazır durumdadır.”

 
31/01/2023 18:39
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ