BAŞKAN KÖSE HATAYDAN SESLENDİ: GÜN BİRLİK GÜNÜ

BAŞKAN KÖSE HATAYDAN SESLENDİ: GÜN BİRLİK GÜNÜ

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Türkiye’nin 10 şehrini etkileyen depremin ardından yaraların sarılması için ülke olarak mücadele verildiğini belirterek, “Devlet millet el ele birlikte daha güçlüyüz. Gün bir ve beraber olma günüdür. Gün dayanışma günüdür.” dedi.

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından Hatay bölgesine giden Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, bulunduğu alanda  hem koordineyi sağlıyor, hem de vatandaşların acısını paylaşıyor. Ülke olarak birlik, beraberlik ve dayanışmaya en fazla ihtiyaç duyulan günlerden geçildiğini vurgulayan Başkan Köse deprem bölgesinden hemşehrilerini seslenerek şunları söyledi :

“Valiliğimiz, belediyemiz, ilçe belediyelerimiz, kurumlarımız, STK’larımız ve gönüllü vatandaşlarımızla deprem bölgesindeyiz. Yozgat ve ilçelerimizden gelen yardımları dayanışma içerisinde depremzedelerimize ulaştırıyor, acılarını paylaşıyoruz. Deprem bölgesinde mücadele eden herkes canla başla çalışma yürütüyor. Bu vesile ile ben büyük fedakârlık örneği sergileyen tüm çalışma ekiplerimizi yürekten kutluyorum.

Deprem 10 şehrimizi etkiledi. 10 şehir, ilçe belde köyler etkilendi. Elbette eksiklikler olabilir kolay değil ama bunu eleştirmenin ne yeri ne de zamanıdır. Şuan herkes dayanışma içerisinde adeta deprem bölgemize yardıma koşuyor, destek oluyor, katkı sağlıyor. Bunu gölgeleyecek tutum ve davranışlardan mutlak suretle kaçınmamız gerekir. O gün bugün değil. Ülke olarak tek yürek olmuş bir şekilde vatandaşlarımızın, kardeşlerimizin yanındayız. Belediye ekiplerimizle ve diğer kurumlarımızla koordineli bir şekilde çalışma yürütüyoruz. Birbirimize destek oluyoruz. Belki 2 saat bile uyumadan, dinlenmeden ayakta çalışmalarımızı yürütüyoruz. Sadece bizler değil bölgede çalışan, tüm ekipler aynı şekilde fedakârca çalışma içerisinde destek oluyor.

Tüm Yozgatlı hemşehrilerimizden Allah razı olsun. Biz deprem bölgesinde çalışmalarımızı sürdürürken onlarda gece gündüz demeden yardımlarını sürdürüyorlar. Belediye olarak kampanyamız devam ediyor. Özellikle; un, yağ, çay, şeker, pirinç, salça, bulgur, mercimek, margarin, makarna, zeytin, helva, kaşar, mum, peçete, ıslak mendil, çorap, el feneri, bebek bezi ve maması, bebe bisküvisi, kadın ve erkek iç giyim malzemeleri gibi zaruri ihtiyaçlara karşılamaya devam edelim.”

16/02/2023 00:08
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ