BAŞKAN KÖSE’DEN MESAJ VAR: DEVLET-MİLLET ELELE

BAŞKAN KÖSE’DEN MESAJ VAR: DEVLET-MİLLET ELELE

Merkez üssü Kahramanmaraş ile birlikte 10 ili etkileyen depremin ardından bölgeye giden Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse beraberindeki ekip çalışmalarını sürdürüyor. Mimar, mühendis ve teknik elemanlardan oluşan ekip, bölgede bulunan diğer unsurlar ile de koordineli bir şekilde hareket ediyor.

Konu hakkında bir demeç veren Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse halen görev yaptığı deprem bölgesinde devlet-millet elele işbirliğinin başarıyla devam ettiğini kaydederek şunları söyledi :

“Deprem bölgesinde incelemeler yapmak, vatandaşlarımızla görüşmek üzere gelen bakanlarımız ve devlet büyüklerimizle yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar hakkında istişarelerde bulunuyor, en iyi hizmeti nasıl verebiliriz, yaraları en iyi ve en hızlı şekilde nasıl sarabiliriz diye çalışıyoruz. Depremin yaşandığı ilk anda yaptığımız arama-kurtarma ve müdahale çalışmalarımız sonrası bölgede yaşayan vatandaşların gıda, giyim, temel ihtiyaç ve barınma ihtiyaçları için ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Deprem bölgesinde oluşturduğumuz Konteynır Kentin yol, elektrik, su hattı gibi alt yapı hizmetlerini tamamlayarak vatandaşlarımız için sıcak barınma alanları oluşturmaya devam ediyoruz. Deprem Bölgesi’nde kurduğumuz Aşevimizle bölgede yaşayan vatandaşlarımıza sıcak çorba ve yemek ikramlarında bulunuyor, aynı sofrada birlikte yemek yiyoruz. Vatandaşlarımızı Gönül Soframızda ağırlayarak her bir vatandaşımızla ayrı ayrı ilgileniyor, isteklerini dinliyoruz.”

25/02/2023 02:35
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ