BAŞKAN KÖSE’DEN BAYANLAR HENTBOL TAKIMINA TAM DESTEK SÖZÜ

BAŞKAN KÖSE’DEN BAYANLAR HENTBOL TAKIMINA TAM DESTEK SÖZÜ

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse, Kadınlar Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele eden Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımına Yozgat Belediyesi olarak tam destek vereceklerini söyledi.

Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı Antrenör, yönetici ve oyuncularını belediyede misafir eden Başkan Köse, Yozgat’ı gururlandıran Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımına Yozgat Belediyesi olarak sahip çıkacaklarını ve kızların ana sponsorlarının olacağını belirtti. Bu sene kızların ligde tutunmaları durumunda yeni sezonda şampiyon olacak kadro kurmaları için Yozgat Belediyesi olarak gerekli maddi ve manevi desteği sunacaklarını dile getiren Başkan Köse, ‘’Bende eski bir Hentbol oyuncusuyum. Bu nedenle de Hentbola büyük bir ilgim var. Kızlarımız bugüne kadar kendi imkanları ile Bölgesel Ligden başlayarak bugüne birinci lige kadar yükselme başarısı göstermişler. Hepsini tebrik ediyorum. Bundan sonra Yozgat Belediyesinin desteği ile ligde çok daha iyi noktalara geleceklerdir. Tamamı Yozgatlı genç sporculardan oluşan takımın bu sene ligde kalacağına inanıyoruz. Yeni sezon içinde gerekli bütün desteği sağlayacağız ve bu takımın şampiyon olarak Süper Lige çıkmaları için biz de taşın altına elimizi koyacağız’’ dedi.

Hentbol takımının kendisini ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Köse, ligde kalan müsabakalarda kızlara başarı dileğinde bulundu. Daha sonda Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı Başkanı Musa Saydam, takım formasını Belediye Başkanı Celal Köse’ye hediye etti. Başkan Köse oyuncular ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

15/02/2021 21:56
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ