ASKIDA EKMEK VAR’ PROJESİNE YERKÖYDEKİ FIRINCILAR DA DESTEK VERDİ

ASKIDA EKMEK VAR’ PROJESİNE YERKÖYDEKİ FIRINCILAR DA DESTEK VERDİ

Yerköy Belediyesi tarafından dar gelirli ailelere yönelik hayata geçirilen “askıda ekmek var” uygulaması ilçe halkından da büyük destek görüyor.

Başkanlık görevini devraldıktan sonra ilçede farklı projeleri hayata geçiren Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, yeni başlattığı bir uygulama ile; korona salgının ülkemizde de etkisini göstermesiyle birlikte özellikle dar gelirli ailelerin faydalanabilmesi için “askıda ekmek var” projesini hayata geçirdi.

İlçe esnaflarının ve duyarlı vatandaşlarında destek verdiği uygulama Yerköylü vatandaşlarında takdirini topladı.

Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, ülke olarak zor ve sıkıntı bir süreçten geçtiklerini belirterek, birlik beraberlik adına dayanışma ve paylaşmaya en fazla ihtiyacın bugünler olduğunu vurguladı.

Başkan Yılmaz, “Belediye olarak ilçemizde korona salgınına karşı her türlü tedbirlerimizi alarak çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Sosyal belediyecilik anlamında da vatandaşlarımıza yönelik farklı uygulamalarımızı da hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda belediyemiz halk ekmek üretim merkezimizde başlatmış olduğumuz askıda ekmek var uygulaması vatandaşlarımız ve fırıncı esnafımızdan da büyük destek gördü. Bu tür çalışmalar birlik beraberlik duygusunun pekişmesine ve  paylaşma, dayanışma duygusunun artmasına da vesile oluyor. Bu vesile ile tekrar destek olan katkı sağlayan tüm vatandaşlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Gün birlik günü, gün dayanışma günüdür.”diye konuştu.

03/04/2020 16:54
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ