AKDAĞMADENİNDE ŞİDDETLİ YAĞAN DOLU KENT SAKİNLERİNİ KORKUTTU

AKDAĞMADENİNDE ŞİDDETLİ YAĞAN DOLU KENT SAKİNLERİNİ KORKUTTU

Son günlerde Yozgat ve çevresinde etkili olan yağışlar Akdağmadeni ilçesinde sağanak yağış ve dolu’ya dönüştü.Şiddetli dolu ve sağanak ilçede hayatı olumsuz etkiledi. Gök gürültülü dolu yağışları kent sakinlerini korkuturken kısa süreli sele de yol açtı.Bu arada  ilçedeki cadde ve sokaklar  yağış sonrası toprağacdüşen iri dolulardan dolayğbeyaza büründü.

Şiddetli sağanak ve dolu yağışlarının ardından harekete geçen Akdağmadeni Belediyesi ekipleri  Mahallelerde incelemelerde bulunarak  ihtiyaç olan bölgelere gerekli müdaheleleri yaptılar. Gelen İhbarları da değerlendiren ekipler tüm birimleriyle sahada hasar ve  temizlik çalışmalarını tamamladılar.

Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın ilçe genelinde incelemelerde bulunarak çalışmaların koordineli bir şekilde ilerlemesi için belediye peroneline  gerekli talimatları verdi.  Akdağmadeni ilçesinde yağış sonrası meydana gelen sel sularından etkilenen vatandaşlara geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Yalçın,”sağanak yağış ,dolu ve sel şiddetli olunca endişelendik.Çok şükür ilçe olarak  fazla bir zarara uğramadık.Akdağmadeninde hayat normale döndü.”dedi

01/06/2023 04:09
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ