AKDAĞMADENİNDE ORMAN YOLU TAMAMLANMAK ÜZERE

AKDAĞMADENİNDE ORMAN YOLU TAMAMLANMAK ÜZERE

Akdağmadeni Belediyesi, ilçe genelinde mevcut ulaşımı iyileştirme, güçlendirme, alternatif ulaşım güzergâhları oluşturma, cadde ve sokakların altyapı ve üst yapısıyla kente yakışır mekânlar oluşturma çalışmalarını sürdürüyor. Bu çalışmalar içerisinde önemli bir yer tutan Orman Yolu Caddesi projesinde de sona yaklaşıldı.

Çalışmaları yerinde takip eden ve projenin tamamlanma aşamasına geldiğini dile getiren Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın, proje hakkında şu bilgileri verdi:

"Kaldırım ve bordür çalışmaları bitmek üzere. Özellikle Kamyoncular Kooperatifi yanından geçen keskin virajı köprü ve dere yatağını yeniden düzenleyerek daha kullanışlı hale getiriyoruz. Tehlike arz eden keskin viraj ve yoldaki dalma köprünün uzatılması, zemin güçlendirme, dolgu ve yol genişletme ile daha nizami hale gelecek. İlçemizin en işlek caddelerinden biri olan Orman Yolu Caddesini alt yapısı ve üst yapısıyla yeniliyoruz. Caddenin tamamı yaptığımız çalışma sonucunda pırıl pırıl bir hale geliyor. Tamamen yenilenmiş alt yapısıyla, ilçemize yakışır, modern şehircilik anlayışımıza uygun üst yapısıyla orman yolu caddesi çok yakında ilçe halkımızın hizmetinde olacaktır."

31/05/2023 00:04
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ