AKDAĞMADENİ BELEDİYESİ'NDE 15 YAYINEVİ KATILIMLI KİTAP FUARI

AKDAĞMADENİ BELEDİYESİ'NDE 15 YAYINEVİ KATILIMLI KİTAP FUARI

Akdağmadeni Belediyesi, Kültür ve Sanat Etkinlikleri kapsamında 15 Yayınevi’nin yüzlerce kitap ile katılım sağladığı 'Akdağmadeni Kitap Günleri', belediye konferans salonunda kitap severleri ağırlamaya başladı.

Etkinlik boyunca düzenlenecek olan söyleşilerde ünlü yazarlar, akademisyenler ve sanatçılar, kitapseverlere deneyimlerini aktaracak. Ayrıca, çocuklara yönelik atölye çalışmaları ve masal saatleri gibi etkinlikler de düzenlenecek. Etkinlik süresince kitap fuarı da ziyaretçilere birbirinden farklı yayınevlerinin ürünlerini keşfetme fırsatı sunacak.

Katılımcılardan beklenti, etkinlik boyunca birbirinden değerli kitapları keşfetmeleri ve yazarlarla doğrudan iletişim kurarak kitap dünyasına dair yeni bakış açıları kazanmaları. Ayrıca, kitapseverlerin bir araya gelmesi ve ortak bir platformda düşüncelerini paylaşması hedefleniyor. 5 gün boyunca ziyaretçilerini ağırlayacak olan etkinliğin ilk gününde Akdağmadeni Salebi eşliğinde kitapları inceleyen ziyaretçiler, Akdağmadeni Belediyesi tarafından yapılan çekilişlerle ücretsiz kitap kazanma fırsatını da bulacak.

Kitap günleri etkinliğini ziyaret eden Akdağmadeni Belediye Başkanı Dr. Nezih Yalçın "Düzenlemiş olduğumuz Kitap Günleri etkinliğinin halkımızın kitaplarla güçlü bir bağ kurmasına vesile olmasını diliyorum. Gelişmenin ve her anlamda donanımlı insanlar yetiştirmenin başı okumaktan geçiyor. Tüm vatandaşlarımı aileleriyle birlikte cuma gününe kadar açık olan Akdağmadeni Kitap Günleri’ne bekliyoruz” dedi.

25/12/2023 19:34
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ