YOZGAT İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN 15 GÜNLÜK ASAYİŞ RAPORU

YOZGAT İL JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN 15 GÜNLÜK ASAYİŞ RAPORU

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ilimizin huzur ve güvenliği için çalışma ve operasyonlarını aralıksız sürdürüyor.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri bu kapsamda 15-31 Mart tarihleri arasında il genelinde şüpheli şahıs, narkotik suçlar, kaçakçılık ve göçmen kaçakçılığı kapsamında birçok çalışmaya imza attı.

Yozgat Jandarması il genelinde 147 olayda 176 şüpheli şahsı yakalayıp, 20 bin 58 şahıs ve 9 bin 45 aracı sorguladı. Ekipler, 94 umuma açık yeri denetlerken çeşitli suçlardan araması bulunan 60 şahsı yakaladı ve asayiş suçlarından 11 şahsı da tutukladı. Yapılan denetimlerde ayrıca 3 adet tabanca ve 3 adet av tüfeği de ele geçirildi.

Narkotik suçlarla mücadele kapsamında ise 7 şahsa işlem yapıldı, operasyonlarda esrar, metamfetamin, sentetik ecza ve uyuşturucu madde kullanma aparatları ele geçirildi.

Yozgat Jandarması kaçakçılık suçlarıyla mücadele kapsamında da 2 şahsa işlem yaparak 3 adet kaçak cep telefonu, 3 adet kurusıkı tabanca, 4 adet tabanca şarjörü, 85 adet fişek ele geçirdi.

Göçmen kaçakçılığına yönelik yapılan operasyonlarda 110 yabancı uyruklu şahsın kimlik bilgileri sorgulanıp, 34 ikamet de kontrol edildi.

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı, Yozgat’ın huzur ve güven için çalışma ve operasyonların kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

04/04/2024 01:28
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ