YERKÖY’ÜN LED AYDINLATMALI YENİ ARA YOLLARI  IŞIL IŞIL

YERKÖY’ÜN LED AYDINLATMALI YENİ ARA YOLLARI IŞIL IŞIL

Yerköy Belediyesi,  kenti geliştirmek ve güzelleştirmek  amacıyla uyguladığı  icraatları  belli bir proğram kapsamında gerçekeştirmeye devam ediyor.Kent merkezindeki bazı cadde ve sokak yollarını yenileyen Yerköy Belediyesi  bugünlerde yeni  yolları  led aydınlatma sistemi ile yerden ışıklandırıyor.Belediyenin kent merkezindeki çeşitli güzerganlarda yer alan yolları yerden ışıklandırarak kentin görünümüne güzellik katması  ilçe sakinleri tarafından takdirle karşılandı.   

Yerköy Belediye Başkanı Ferhat Yılmaz, beraberinde yardımcıları Cemil Kaplan ve Oktay Yılmazla led ışıklı yeni cadde ve sokaklarda inceleme yaptı.

Başkan Yılmaz, inceleme sonrası konuya ilişkin şunları söyledi :

‘’Memleket için neler yaparız düşüncesiyle sürekli mesaideyiz. Çarşı merkezimizdeki ara sokakların yol yapım çalışmalarının ardından, led ışıklandırma çalışmalarını da tamamlayarak hizmet yolculuğumuza devam ediyoruz.Yerköyü kalkındırmak,geliştirmek ve güzelleştirmek için hizmetlerimizi sürdürüyoruz.Yerköy yakın bir gelecekte  İç Anadulunun en güzel ilçelerinden biri olacaktır.”

17/10/2021 01:41
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ