VARAN-5 : YOZGAT’TA TARİHİ ESER ve UYUŞTURUCU OPERASYONU

VARAN-5 : YOZGAT’TA TARİHİ ESER ve UYUŞTURUCU OPERASYONU

Yozgat İl Jandarma Komutanlığı ekipleri düzenledikleri iki ayrı operasyonda uyuşturucu ve tarihi eser niteliği taşıyan objeler ele geçirdi. Her iki olayla ilgili 5 şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde F.A. ve S.P., isimli şüpheli şahısların uyuşturucu madde ticareti yaptıkları, taşıdıkları ve kullandıkları bilgisine ulaştı. Jandarma ekipleri, şüpheli şahısların kullanmış oldukları otomobili Boğazlıyan Uzunlu beldesi yolu üzerinde durdurdu şüpheliler ve otomobilde yapılan aramada (6) adet aleminyum folyoya sarılı halde 6 gram Metamfetamin uyuşturucu maddesi ve uyuşturucu madde içiminde kullanılan cam fanus ele geçirdi. Olayla ilgili F.A., S.P., isimli şüpheliler gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince yapılan diğer operasyonda ise 268 parça tarihi eser niteliğinde objeler ele geçirildi. Olayla ilgili 3 şüpheli gözaltına alındı.
Jandarma ekipleri, yaptıkları istihbari çalışmalar neticesinde 3 şahsın ellerinde bulundurdukları tarihi eser niteliğindeki sikke ve çeşitli objeleri satmak için müşteri aradıkları bilgisine ulaştı.
Ekipler, şüpheli şahısların bir otomobil içerisinde Yozgat Fakibeyli köyü mevkiindeki otel önünde bulunduklarını tespit etti. Düzenlenen operasyonda F.D., M.D. ve M.D. isimli şüpheliler gözaltına alınırken araçta yapılan aramada eski dönemlere ait (268) adet tarihi eser niteliğinde objeler ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla ele geçirilen tarihi eserler muhafaza altına alındı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. / Kaynak : Yeniufuk.com 

21/01/2021 21:36
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ