ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE HASTADAN BAYAN DOKTORA ÇİRKİN SALDIRI

ÜNİVERSİTE HASTANESİNDE HASTADAN BAYAN DOKTORA ÇİRKİN SALDIRI

İstediği ilacı yazmayan bayan doktorun saçından tutup sürükledi, darp etti ve ayak bileğinin kırılmasına da neden oldu. Edinilen bilgiye göre olay Yozgat Bozok Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde meydana geldi. Sabah saatlerinde yaşanan olayda, 26 yaşındaki psikiyatri hastası E.Ş., poliklinikte Dr. Hayriye Mihrimah Öztürk'e muayene oldu.

E.Ş. doktordan kendisi için ilaç yazmasını istedi. Doktor Öztürk ise E.Ş.'nin kullandığı ilacın kendisine fayda sağlamadığını ve başka bir ilaç yazılması gerektiğini söyledi. Bunun üzerine sinirlenen E.Ş., doktor Öztürk'ü saçından tutarak sürükledi. Yaşanan arbede ile birlikte doktorun ayak bileğinde kırıklar oluştu. Çıkan arbedede sesleri duyan hastane güvenlik görevlileri odaya girerek E.Ş.'yi etkisiz hale getirdi. Güvenlik görevlileri E.Ş.'yi polise teslim etti. Arbedede ayak bileğinde kırıklar oluşan doktor Öztürk, ameliyata alındı. Olaydan hemen hastanedeki görevli polisler ve güvenlik görevlileri tarafından yakalanarak emniyete götürüldü. Gözetim altında tutulan E.Ş. sabah adliyeye sevk edilecek.

Saldırıyı duyan Yozgat valisi Bozok Üniversitesi hastanesine giderek olayda yaralanan doktoru ziyaret edip geçmiş olsun dileğinde bulundu. Vali Polat bu konuda "vatandaşlarımızın sağlığı için canla başla çalışan sağlık çalışanlarımıza yapılan her türlü saldırıyı şiddetle kınıyorum" dedi. 

03/02/2021 13:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ