İL TRAFİK KOMİSYONUNDAN YOZGAT’TA BAZI YERLERDE PARK YASAĞI

İL TRAFİK KOMİSYONUNDAN YOZGAT’TA BAZI YERLERDE PARK YASAĞI

İl Trafik Komisyonu trarafından alınan kararlara göre şehir merkezinde bazı noktalara park yasağı getirildi. Vatandaşların konu hakkında bilgi edinmesi için Yozgat Valiliği sosyal medya hesaplarında yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi: 
"İl Trafik Komisyonumuzun Kararı ile;
Sakarya Caddesi başlangıcı ile Şehzade Caddesi başlangıcı (Saat Kulesi) arasında bulunan Yozgat Yazısı önüne park yasağı kararı alınmıştır.
Şehzade Caddesi Sayarlar İş Merkezi önü (Saat Kulesi) ile ada içerisi ve köşelerine araç park etmenin yasak olduğu,
Saat Kulesi-Yimpaş Kavşak ile Yimpaş Kavşak-Saat Kulesi arası Yolcu ve Yük İndirme Bindirme Cepleri belirlenmiş olup kısa süreli İndirme ve Bindirmelere müsaade edilmiş, bu bölgelere park yasağı getirilmiştir.
Kınalı Hasan Kız Yurdu dört bir yanını çevreleyen (Kınalı Hasan Caddesi-Gelibolu Sokak-Eceabat Sokak-Kilitbahit Sokak) ve Cafeler Önü Cadde boyunca Sağlı Sollu olmak üzere park yasağı kararı alınmıştır.
Trafiğin daha düzenli çalışması için belirtilen yerlere Trafik İşaret ve Levhalarının montajı yapılmış ve yapılmaya devam etmektedir.
İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Görevlilerince İdari Yaptırımlar uygulandığından vatandaşlarımızın mağduriyet yaşamaması için Park Yasağı olan yerlere, Yolcu ve Yük İndirme Bindirme Ceplerine araçlarını park etmemeleri önemle rica olunur."

06/12/2023 20:47
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ