YOZGAT ŞEHİR VE TIP FAKÜLTESİ HASTANELERİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ?
YOZGAT ŞEHİR VE TIP FAKÜLTESİ HASTANELERİ HAKKINDA NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ? // GELEN MESAJLAR
Ali
14.06.2022 07:51:37

Yozgat Tıp Fakültesi Hastanesi gayet güzel. Özellikle enfeksiyon servisi personelleri gayet iyi memnun kaldık teşekkürler.

Osman Korkmaz
08.05.2022 07:36:53

Yozgat şehir hastanesi " Nükleer tıp" bölümünde hastalara halk tabiriyle Radyasyon verilerek çekilen Radyolojik görüntü esnasında, küçük bir oda da Erkek hastalarla TEK bir Bayan hastanın ortalama BEŞ saat kadar bir arada tutulduğu na şahit oldum. Onlarca Erkek içinde TEK bir Bayanın aynı oda da bekletilmesinin çok doğru bir karar olduğunu düşünmüyorum. Umarım bu uygulama Empatinizle son bulmasına vesile oluruz.

sadettin kütük
07.04.2022 14:16:41

11-9-21 tarihinde lise caddesinde hayatimda ilk defa yasadigim bir bayginlik gecirdim o an beni gören bir hanimefendi olagan üstü bir gayret sarf ederek bana yardim ediyor ve ambulansi arayarak gelmelerini istiyor ve aldigi cevap .biz gelemeyiz oluyor ve bayanin ücüncü aramasinda razi oliuyorlar ve geliyorlar hadi bana bunu yöneticiler aciklasin yerde tir tir titreyen agzina köpükler dolmus her dakikasi ölüm kokan bir durumda devlet hastahanesi vatandasinin yaninda yok.. bunu bana yasatanlar insallah kendileri yasarlar

Hasta Yakını
05.11.2021 06:13:00

05.11.2021 cuma günü üniversite hastanesine sabah saat 6.00 gibi gittim sıra aldım 8.20 sıram geldi müracaata geldim cildiyeden sıra alacam dedim. Cildiye polikilinik yapmıyor dendi. Sonra bi sağ sola baktım güvenlikte ve sıra dağıtılan yerde liste çıkmış hangi polikiliniklerin olmadı belli. Acaba o listeyi numaratörün önüne asıp güvenliğinde vatandaşa yol göstererek olmayan polikinikler için saat 6.00 dan 8.20 ye kadar vatandaşı bekletmeseniz. Bu basit şey çok mu sor. İdareciler sözde hasta hakları bu basit şeyi de yapamamıyorlarsa o koltukları işgal etmesinler.

Hasta Yakını
18.09.2021 19:54:11

Şehir hastanesinde hasta yakını ayağı kırık eşine yüksek ateşi olan çoçuğuna hasta gelecek diye sıra alamıyorsa burda büyük bir sıkıntı var demektir ama bu sıkıntıyı kim çözecek o belli değil.

MURAT ŞAHİNGÖZ
24.06.2020 09:30:18

yozgat şehir hastahanesinde çocuk alerji kliniği olmadığından her ay Ankara'ya gidip geliyorum maddi açıdan zor oluyor. yozgat şehir hastahanesi yapıldığında ankaraya kayseriye sevkler olmayacaktı.diye sözler verilmedimi?.

M Mustafa Tuncel
15.06.2020 12:10:51

Tıp Fakütesi hastanesinde 20 günlük bebeği ameliyat oldu harika bir ilerleme sağlıkta dünyada bir numarayız helal olsun Yozgat tıp fakültesine

selma
31.05.2020 20:02:53

korona sürecnde gördük ki; şehir hastanesinin hizmet kalitesinin daha iyi olduğunu anlamış bulunuyoruz..

Gazi GÜZEL
06.05.2020 06:13:29

Yozgat Şehir Hastanesi ve Bozok Araştırma Hastanesi Covid 19 salgını sürecinde şehirde iki hastane olmasının avantajını kullandı. Yozgat Şehir hastanesi bu süreçte pandemi hastalarına hizmetine sunuldu. Araştırma hastanesi ise normal hasta muayene ve tedavi sürecini devam etti. Her iki hastanenin olması Yozgat halkını rahatlattı diyebilirim. Tedavi anlamında karşılaştırma yapıldığında ise her ikisininde birbirini tamamladığını düşünüyorum. Bu haliyle Yozgatta birde özel hastane ihtiyacının görüldüğü kanaatindeyim. Bir şekilde bu salgın süresinde Bozok Araştırma Hastanesinde bulunduk. Halen gidip geliyoruz. Bizim gitmiş olduğunuz yer Doğum Servisi kızım tedavi görüyor. (F.Z.I) Bu anlamda Doğum servisinde görev yapan görevlilere gerçekten hemşiresinden doktorlarına kadar özellikle Hocalarımıza Dr. Hüseyin KARAKAYA Beye çok teşekkür ediyorum. İşleriyle ilgileniyorlar. işlerini yapıyorlar. İlgililer ve Alakalılar. Rabbin tüm sağlık çalışanlarına ve Doktorlarına kolaylıklar versin. Halen covid 19 salgını devam etmekteyken Şehir hastanesi salgınla mücadele etmeye ve Yozgat Bozok Eğitim ve Araştırma Hastanesi de diğer hastalarla tedavi ve poliklinik hizmetleri vermeye devam ediyor. Alkışlıyorum.

Mehmet
27.04.2020 21:41:40

Araştırma Hastanesi teknolojik olarak çok iyi sistemlerini çok beğeniyorum internetten randevu, sıramatik, sms sistemi on numara olmuş tek eksiği çevrede işyeri ve eczane olmaması bunları da yaparlarsa sorunsuz olur

Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ