// GELEN MESAJLAR
veysel ekinci
13.02.2024 13:03:41

sayın başkanım, belediyenin bulunduğu bir üst sokak olan başçavuş sokak, ve daha yukarıları adeta 70 li yılları andırıyor. sadece çöp almak hizmet olmamalı. Restorasyonu devam eden yanan hamam güzel olacak ama her iki yanı harabe binalar ile çevrili. bu tarihi hamam daha güzel bir çevreyi hak ediyor. bu bölgeye acilen el atılması gerekiyor. sokakların darlığı park sorununu getiriyor. düzensiz park nedeniyle yollarda geçiş sağlanamıyor. ALLAH vermesin olası bir yangında itfaiyenin buralara girmesi imkansız gibi olur. bu sorunları görmenizi ve gereken hassasiyeti göstereceğinizi umuyorum. çalışmalarınızda başarılar dilerim.

Yozgat'ın Sözü
06.02.2024 06:28:54

Sayın Başkan Öncelikle çalışmalarınızda başarılar diliyorum. Kuşkusuz her İl'de olduğu gibi Yozgat'ta da birçok sorun vardır. Bu sorunları sıralamayacağım ama bir sorun var ki de me gitsin. Malumunuz şehrimizde yapı olarak oldukça büyük ve bi o kadar da güzel Şehir Hastanemiz var. Hastanemizde yeterince idari ve temizlik görevlisi mevcuttur. Ancak en önemlisi bir hastane için olmazsa olmaz olan bölüm doktorlarının yetersizliği hatta bazı bölümler için hiç doktorun olmayışı Yozgat için büyük bir eksikliktir. Bir diğer sorun isi tedavi için MR çekiminin olmayışıdır. Örneğin ben prostat için sürekli kontrole gidiyorum ve üroloji doktorları Multiparametrik Prostat MR istiyorlar ama maalesef ne Şehir Hastanemizde nede Üniversite hastanemizde bu MR yok. En yakın Kayseri, Kırşehir, Ankara'ya gitmemiz gerekiyor. Buralara gidiş geliş en az 1.000.Tl.yol ücreti ,özel doktora gidip hastaneden talep oluşturmak için 750-1000.TL.arası muayene, randevu günü, MR sonuç alma derken 4-5 bin liraya mal oluyor. Bu paraları her hasta veremediği gibi çekilen sıkıntı cabası. Bu cihazlar bizim şehrimiz hastanesine alınsa, bu paralar vatandaşımızın cebinde kalsa ve bu çekilen sıkıntılar son bulsa güzel olmaz mı? Bir diğer önemli sorun şehir hastanesinde 0,5 lt.su 5.TL-7.TL-0.Tl. Böylesi bir fiyat olabilir mi. Marketler de 2,5.TL: olan su hastanede 5 veya 7.tl.6.TL. Olan su 10.TL. İlgileneceğiniz umudu ve dileği ile saygılar sunuyorum.

İSMAİL GÜRLER
18.01.2024 06:01:45

Rabbim yolunuzu acık etsin inşallah Amin

Osman
30.12.2023 17:10:49

Sayın başkanım bu gun bozok spor bingol spor maçını izlemek için gittim tribünde tezahurat yaptığını zanneden kisiler dakikalarca rakip takımin anasina küfür ettiler böyle bir şey çok ayıp mac seyreden çocuklar ve bayanlar var 10 yildan fazladır bir yozgatli olarak amator spor seyircisiyim bundan sonrada maçlara gidecek kisiler azalacak bu tribüne müdahale edin lütfen yarın onlarda yozgatlinin anasına küfredecekler haklı olarak saygilarimla..

Osman
12.12.2023 19:29:12

Sayın başkanım bir hafta önce buradan size yeni cami mah.osmanli sitesine çıkarken sol taraf kaldırımın bozulmuş olduğunu yazmıştım ama ilgilenilmedi her halde öylece duruyor o kaldırım benim sahsi sorunum değil o kaldirimi kullanan en az bin kisi var bu mahallede saygılarımla

Osman
06.12.2023 08:57:51

Ben yenicami mah.ikamet ediyorum.osmanli sitesine çıkarken sol taraf kaldırımı birileri kilit taşlarını yerinden söküp kaldirimi bozmuş bunu her kim yaptıysa gelip bakıp görmenizi bozanlara gereken cezasını vermenizi sizlerden duyarlı bir vatandaş olarak rica ediyorum saygılarımla.

çetin aslan
30.09.2023 10:46:50

yozgata kazandırdıgın bir tane iş sahası varmı sizin dışınızda tüm ilçe belediyelerini gördüm

süleyman taştan
13.06.2023 07:31:08

sayın köse sarıhacılı yöresel ürün satış yeri köy bakkalına dönüşmek üzere içerisinde eskiden daha fazla yöresel ürünler vardı fakat yetersizdi şimdilerde çok daha atıl duruma dönmüş durumda yöresel ürün satış yerinde ilçelerin hiç bir kültürü tanıtılmıyor sadece kolonya lokum ve ekmek var halbuki aydıncıktaki işlenen ametist hediyeliklerinden satılabilir akdağmaden i salebi satılabilir sarıkaya belediyesinin yeni yaptıgı kızkalesi sabunu ve kokuları satılabilir hem memleketimiz tanınır hem insanlar rahatlık ailesine hediye alabilecegi bi mekan olur...

Yozgat'ın Sözü
21.02.2023 07:03:52

Sayın Başkan, öncelikle çalışmalarınızın devamını ve başarılar dilerim. Yozgat Sarı hacılı yol güzergahında birkaç ay önce tamamlanıp sahiplerine teslim edilen toplu konutlardan bahsetmek istiyorum.3 gün önce ailece 2+1 konutta ikamet eden yakınıma hayırlı olsun ziyaretine gittik. Binaya ön ve arkadan giriş olduğundan önden 5.arkadan2.katta olan yakınımızın evine gitmek için (800 kg. Ağırlık taşıdığı yazılı olan) asansöre 5 kişi bindik. Tam 5.kata geldiğimizde asansörle gümbedek zemin kata çakıldık. Asansör açılmadı 1 saat kadar asansörde mahsur kaldık. Toplam 5 işinin ağırlığı 500 kg. Bile gelmezken 800 kg. Taşıyan asansör bizi nerdeyse öldürecekti. Ben kalp hastasıyım. Paniğe kapıldım.1 saat asansörde mahsur kalmak ne demek. Dışardan kimsenin haberi bile olmadı. Asansörde telefon çekmiyor. Kapıya vura vura birilerine sesimizi duyurduk. Daha sonra yakınımız durumu anlamış apartman görevlisine haber vermiş. Asansör görevlisi elektrikleri kesince kapı açıldı ve kurtulduk. Bu durum bir çocuğun veya acil hastanın başına gelse asansörde ölür. Yetkililer ise yeni binada bu gibi durumların olması normaldir diye cevap veriyorlarmış. Allah esirgesin herhangi bir faciaya meydan verilmemesi için İlgileneceğiniz umuduyla saygılarımı iletiyorum.

İSMAİL GÜRLER
15.12.2022 11:51:56

Selamün Aleyküm BAŞKANIM Nasılsınız bana yapmış oldugunuz hizmetlerinizden dolayı tesekür ederim başkanım keciören kaymakamlıgından selamlar

Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ