SEÇMENLERİNDEN YOZGAT BELEDİYE BAŞKANINA
SEÇMENLERİNDEN YOZGAT BELEDİYE BAŞKANINA // GELEN MESAJLAR
Osman
19.07.2024 05:13:00

Son yağan yağmurda ve diğer çok yağan yağmurlarda yağmur suları gi,decek yer bulamadığından taşkın lar oluyor. Şehrin altı boydan boydan boya öz bu yağmur suları öze belli aralıklarda delikler4 açılarak öze akması sağlanabilir. Vatandaşın çektiği bir kaç sel baskını ile ilğili çektiği fotograf ve video gördün öze çok yakın.Öztllikte üniversite yoluna giriş ve staduymun girişinde ki yerlerin sular altında kalmaması gerekir. Hemen altları öz o suların öze verilmesi çok kolay olmalı.

Murat
16.07.2024 16:38:49

Başkanım. Sürekli zam yaparak herkes idare eder o belediyeyi. Suya % 100 zam, çamlığa girişe zam, otoparka zam. Yazık değil mi millete? Geçmiş yönetimin hatasını millete fatura ediyorsunuz. El insaf biraz.

Nadir Bulut
05.07.2024 05:44:12

İyi çalışmalar Başkanım. Suya verilen zam biraz ağır olmadı mı olmadıysa zam yapmaya sizde devam edin Türk halkı ölmüş zaten ağlayanı yok........

Yozgat'ın Sözü
01.07.2024 06:37:57

Olmadı Başkan..! Sayın Başkanım; Yozgat'ın bunca sorunları arasında öncelikle otopark sorunun halledildiği anlaşılıyor! Yozgat' lının gün içerisinde, hafta sonlarında rahatça eş ve dostlarıyla buluşabileceği, buluştuğu, dertleştiği, ceplerinde çay parası bile olmadığı için boş vakitlerinin sakin ve bi o kadar da kederli bakışlar ve bekleyişleri ile değerlendirdikleri yegane alan olan Cumhuriyet meydanı bile onlara çok görüldüğünü üzülerek izlemekteyiz. Anlaşılan otomobil ve otomobil sahiple seksenbinin üzerinde nüfusa sahip Yozgat insanının önüne geçmiş. Emeklilere, yaşlılara, çocuklara dinlenmek için mekan sahipliği yapan Cumhuriyet meydanı adeta hurda yığını olan otomobillere mesken olmuş. Otombiller insan yaşamından, insan huzurundan daha kıymetli anlaşılan. Bu emeklilerin,yaşlıların,gençlerin,yaşlıların durumu için bir çözüm üretmeyi de düşünüyor musunuz ?yoksa kapalı otopark alanlarının da bu insanlar için dinlenme yeri olarak kullanılabileceğini mi anlıyoruz. Sayın Başkan Yozgat insanı Size büyük umut bağlamıştı.Umarım bu umudu boşa çıkarmazsınız. Bu sorunun kısa sürede giderileceği umudu ile iyi günler diliyor,saygılarımı iletiyorum.

cemal taş
11.06.2024 14:28:53

yozgatın girişini orman görüntüsü verseniz yozgat a gelen insanlar kıraç bi şehire degilde daha yeşil yaşanabilir bir kente geldiklerini anlasalar olmaz mı sizce..

Yozgat'ın Sözü
27.05.2024 07:14:34

Sayın Başkanım; 24.05.2024 Cuma günü şehir içi taşımacılık yapan otobüslere binip ücret ödediğimde % 25 zam yapıldığını öğrendim. Yozgat'ın merkezinden her bir ucuna mesafe 3-5 KM'yi geçmez.Ayrıca akaryakıta da bildiğim kadarı ile zam gelmemiştir. Hatta hela de %25 zam hiç gelmemiştir. Ne oldu da yolcu taşıma ücretlerine böyle büyük bir zam yapma gereği duyuldu .Büyük şehirlerde 30-40 KM lik mesafelere bile taşımalarda .u kadar yüksek fiyat yoktur. Hele de Üniversite öğrencileri için bu fiyatlar daha da yüksek. Tekrar gözden geçirileceğini umuyorum. Ayrıca yağmurlu günlerde özelliklede sanayiden başlayıp üniversiteye gidiş yönünde Yaşar inşaatan başlayıp fen lisesine doğru yaya bir şekilde yürümenizi isterim. Çamurlu sulardan ve su birinkilerinden geçebileceklere aşk olsun.Mazgallar yetersiz olduğu gibi olanlarda yol seviyesinden yüksek yerlere konmuş sular mazgallara selam bile vermiyor.İlgileneceğiniz umudu ile saygılar sunar başarılar dilerim.

YUSUF
21.05.2024 07:54:04

HASTANE YOLU OLDUKÇA KÖTÜ DURUMDA. DÜZENLEME YAPABİLİRMİSİNİZ.

Nazım
16.05.2024 19:38:37

Başkanım, çamlık altı yolu çok kötü. Tekrar düzenleme bekliyoruz.tşk

Ahmet
16.05.2024 17:22:22

Sayın başkanım, geçmiş başkanlık döneminizde göreve başladığınızda maaş almayacağınıza dair beyanlarınıza rağmen maaş almıştınız. Bu dönem de gelir gelmez Çalışan işçilerin kazanılmış haklarından feragat etmesini isterken siz de maaşınızı düşürmeyi düşünüyor musunuz? Öyle ya fedakarlıksa ilk önce siz yapmalısınız

Kadir
12.05.2024 18:21:36

İlk icraat olarak Terminal tuvaletini ücretsiz yapmışsınız. Teşekkür ederiz

Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ