İstek ve Dilekleriniz için SERBEST KÜRSÜ
İstek ve Dilekleriniz için SERBEST KÜRSÜ // GELEN MESAJLAR
CEMİL GEDİK
25.06.2022 12:08:36

DOGMA BÜYÜME YOZGAT LI OLUP 30 YILDIR AYDIN DA İKAMET ETMEKTEYİM.MERKEZ TOP MAHALLESİ MEZARLIGINDAKİ ŞEHİT ASKER MEZARLIGINI HİÇ DUYMAMIŞTIM.ESKİ LERDEN ARAŞTIRIP SORUŞTURULMASININ YARARLI OLACAGINI DÜŞÜNMEKTEYİM.BELEDİYEMİZ VEYA JANDARMAMIZ BİR BAKIM YAPARLARSA İYİ OLUR.YOZGATLI KARDEŞLERİM ZİYARET EDİP BİR FATİHA OKURLAR DİYE DÜŞÜNÜYORUM. S A Y G I L A R I M L A ....

METİN KAYA
17.06.2022 06:02:58

SAYIN BAKANIM 2016 YILINDA ADALET BAKANLIĞI DÖNEMİNİZDE CEZA İNFAZ KURUMLARI İLE TUTUKEVLERİ İŞYURTLARI KURUMUNU YOZGAT CUMHURİYET MEYDANINA GETİTTİRMİŞTİNİZ. HEMEN HEMEN 81 İLİMİZİN YÖRESL ÜRÜNLERİNİN YANISIRA GIDA, MOBİLYA, DERİ VS EŞYALARI BU FUARDA SERGİLENMİŞ KALİTELİ VE UCUZ ÜRÜNLERİ ALMA FIRSATI BULMUŞTUK, YİNE ADALET BAKANI OLDUNUZ VE İNŞALLAH YİNE CEVAZ İNFAZ KURUMLARI İLE TUTUKEVLERİ KURUMU FUARI YOZGAT AÇILIR VE HALKIMIZ GÜZEL ETKİNLİĞİ TEKRAR GÖRÜRLER. SİZDEN RİCAMIZDIR BU FURARIN YOZGATA AÇILMASINI BEKLİYORUZ. YOZGAT GAZETELERİ DE BUNU HABER YAPARLARSA BU FUAR YOZGATIMIZA AÇILMASINA SEBEP OLMUŞ OLURLAR.

CEMİL GEDİK
15.10.2021 21:30:29

CUMHURBAŞKANI VEKİLİMİMİZ VE 4 MİLLETVEKİLİMİZ NE İŞ YAPARLAR. ÇOK AMA ÇOK YAZIKLAR OLSUN. NUFUSU YOZGAT IMIZIN YARISI KADAR OLUP 2 MİLLETVEKİLİ VAR. AMA OLİMPİK STAT YAPILDI. YOZGAT IMIZA İSE 50 YIL ÖNCEKİ STAD PROJE Sİ YSPILIYOR. HALA BUKADAR MI SAHİPSİZİZ ....

Çetin Çapanoğlu
31.12.2020 22:52:23

2021 yılı size bize barış yılı olsun dilerim. Hayırlı mutlu yıllar hepinize.

DAVUT
22.07.2020 04:20:00

SAĞLIK SEN ÜYELERİNİ ARTIRDI DİYE BİR HABER VAR GAZETENİZDE. BU ÜYE ARTIŞLARINI SAĞLIK SEN DEĞİL SİYASİLER İDARECİLER MÜDÜRLER ARTIRDI.EŞİT ŞARTLARDA ÜYE KAYITI YAPILMIYOR.GİNEDE BAŞARI OLDU SAĞLIK SEN TÜRK SAĞLIK SEN BAŞARISIZ OLMUŞTUR. BAŞARISIZ OLANLARIN DA BAŞKANLIĞI BIRAKMASI LAZIM.TÜRK SAĞLIK SENİ BİTİREN 25 YILLIK ÜYELERİ İSTİFA ETMESİNE SEBEP OLAN HERKESİ KÜSTÜREN BAŞKANIN BİR AN ÖNCE SEÇİME GİTMESİ GEREKİR. SEÇİLMİŞ BAŞKAN OLMALI ATANMIŞ DEĞİL.

Nuri Hakan Tataroğlu
24.03.2020 14:39:25

Yazdığım şiirin okunmasını ve yorum yapılmasını temenni ederim.Nuri Hakan Tataroğlu gezgin bezgin gurme halk ozanı şair yazar,24.3.2020 İSTANBUL'U GEZENLER VAR İSTANBUL'U GEZENLER İSTANBUL'U SEZENLER VAR İSTANBUL'DAN BEZENLER VAR İSTANBUL'DAN GELENLER VAR İSTANBUL'U BİLENLER VAR İSTANBUL'DA EĞLENENLER VAR İSTANBUL'DAN GİDENLER VAR İSTANBUL'A GELECEKLER VAR İSTANBUL'DA TARİHİ ESERLER VAR İSTANBUL'DA YÜKSEK BİNALAR VAR İSTANBUL'DA DENİZ VAR İSTANBUL'DA ÇOK İNSAN VAR Bu özgün, özel şiirin gazetenizde yayınlanmasını dilerim.

Lütfi
18.01.2020 01:20:18

yozgatımızda son zamanlarda camide ve çarşıda meydana gelen bıçaklı cinayetler akıllara ziyan..Bu yozgata ne oluyor,neden bu hale geldi?Yozgattın bu hali ne olacak?Memleketimizin idarecileri hadiselerin sebeplerini araştırıp soruşturup gerekeni yapmalıdır.

İbrahim....
08.11.2019 00:27:24

Faceden her şeye mesaj atanlar malasef Seyfi Hocaya Rahmet dilemeyi unuttular mı....

Şevket
19.10.2019 20:03:53

Bina ama yozgat iklim şartları dikkate alınmadan yapılan sıcak iklimi olan iller için planlanmış bina.Çatısı yok yozgat gibi kışı sert olan bir yerde çatısız bina olmamalı ve binanın yüzü cam bu binanın en az 6 ay kış olan yozgata uygun değil. ve kışın ısınması çok zor veya çok maliyetli olacak gibi.

CELALETTİN SARGIN
11.07.2019 08:37:58

Önce Yozgat Gazete'sine ve Onun Değerli HizmetErbabı,Yozgat Lise'sinde Beraber Okuduğum Milli Kültür Abidesi OSMAN Kardeşime Sonsuz Teşekkür ve Selâmlarımı İletirim. Süleyman Sökmen AğbeyiM.CAN AĞBEYİM.BABA DOSTU.Halil Amca ile Babam Hocalar Kıraathanesi Sahibi Hasan Ağanın Tarihi Dostlukları Vardı.Süleyman Agbeylerdeyiz.Arabaşını Bedrettin Ağbeyim çok sever.Ne Muhabbet Ne Buluşmalar!!!.Ank.BüyükŞehir de göreve Başladışımda hafta Sektirmez göŕüşürdük. Kültür Md ve Daire Başkanlarını davet eder.Sazlı sözlü Sohbet eder.Gençlik Parkımızdaki Salonda Proğramlar plânlardık.M.Gökçek de çok Değer verir.Bu Kıymetleri Halkımıza Tanıtalım derdi.Beni Hocalar Kahvesinin Mermer Masalarına,İnegöl Sandalyelerine Götüren Ahmet.Süleyman ve Çakır Hafızları ve Nicelerini Gönlümüze, Beynimize Nakşeden Ender İNSAN SÜLEYMAN AĞBEYİM NUR İÇİNDE YAT

Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ