YOZGAT’TA ACI KAYIP..ÜNAL KARABACAK HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

YOZGAT’TA ACI KAYIP..ÜNAL KARABACAK HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

Yozgat eşrafından  ve ‘Karabacak ‘ ailesinin mümtaz isimlerinden Yozgat Milli Eğitim Müdürlüğü personel şefliğinden emekli Ünal Karabacak tedavi için götürüldüğü Ankara  Gazi Üniversitesi hastanesinde yapılan ameliyat esnasında Hakkın rahmetine kavuştu. 78 yaşndaki merhumun vefatı ailesi ,yakınları,Yozgat milli eğitim camiası  ve sevenleri  arasında büyük üzüntü yarattı.

Edinilen bilgilere  Yozgatın saygın kişilerinden biri olan emekli bürokrat Ünal Karabacak  aniden rahatsızlanınca önce Yozgat şehir hastanesine ardından da Ankara Gazi Üniversitesi hastanesine sevkedildi.Hastanede ameliyata alınan Ünal Karabacak aurt damarının patlaması sonucu ameliyat masasında hayatını kaybetti.Cenazesi bugün Yozgata getirilen merhum saat 13 ’15 ‘de  Sarıtopraklık Mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Merhumun cenaze töreninde Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse,merhumun damadı Yargıtay üyesi Mustafa Yiğitsoy, Yozgat Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yazıcı, Belediye başkan yardımcısı Murat Tanışman ,bazı bürokratlar,STK temsilcileri ve çok sayıda sevenleri  hazır bulundu.

YOZGAT Gazetesi olarak merhuma Allah’tan rahmet,kederli ailesine,eşine,çocuklarına ve kardeşi Mehmet Uğur Karabacak ile tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

20/06/2021 18:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ