YOZGAT’IN BEDİÜZZAMANI ÜNAL ŞAŞMAZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

YOZGAT’IN BEDİÜZZAMANI ÜNAL ŞAŞMAZ HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

Şehrimizde ‘Yozgat’ın Bediüzzamanı’olarak anılan Risale-i Nur Meşveret gurubunun kadim ağbeylerinden 83 yaşındaki Ünal Şaşmaz dün gece çiftlik evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.Davasına ve inandığı değerlere sadakati,samimiyeti ve fedakarlığı  ile Risale-i Nur camiasının  en sevilen kadim ağbeylerinden biri olan Ünal Şaşmaz’ın vefatı büyük üzüntü yarattı.

Hayatının yaklaşık 6O yılını hiçbir rant gözetmeksizin Risale-i  Nur hizmetlerine  adayan merhum Ünal Şaşmaz’ın cenazesine Türkiyenin çeşitli illerinden ve Yozgat’ın ilçelerinden gelen çok sayıdaki Risale-i nur talebeleri ve sevenleri katıldı.Merhumun cenazesi Çapanoğlu büyük camiide kılınan  öğle ve cenaze namazının ardından Yozgatın Çatak  mahallesindeki mezarlıkta dualarla toprağa verildi.

Ünal Şaşmaz’ın evlatları Zekeriya,Said,Mustafa,Hasan,Ayşenur ve Leyla Şaşmaz bu acılı günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan merhumun tüm sevenlerine teşekkür ettiler.

YOZGAT Gazetesi olarak muhterem merhuma Allah’tan rahmet,ailesine,evlatlarına,yakınlarına,akrabalarına ,sevenlerine ve tüm Risale-i Nur camiasına sabır ve başsağlığı dileriz.

09/02/2022 21:53
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ