SANAYİ SİTESİNİN DUAYENİ VEYSEL USTA HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

SANAYİ SİTESİNİN DUAYENİ VEYSEL USTA HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

Yozgat  Sanayi sitesinin efsane motor ve torna ustalarından , emekli iş insanlarından ve Deva Partisi Yozgat il  disiplin kurulu başkanı Veysel Ceylan geçirdiği kalp krizi sonucu Hakkın rahmetine kavuştu. Cem,Beşir ve Nagehan Ceylanın  babası olan  79 yaşındaki Veysel Ceylan’ın vefatı ailesini,yakınlarını,arkadaşlarını ve Deva partisi camiasını üzdü .

Yozgat sanayi sitesinin 55 yıllık  saygın sanatkar ve iş insanı merhum Ceylan bugün saat 14 ‘de Sarıtopraklık mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından aile mezarlığında  dualarla toprağa verildi. Merhumun  cenaze töreninde Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse,Ak Parti Yozgat İl Başkanı Yusuf Başer, Deva Partisi Yozgat İl Başkanı İsmail Yılmaz,Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı ,Deva Partisi il başkan vekili Faruk Turan Çiftçi ,ailesi,akrabaları, yakınları  ve sevenleri  hazır bulundu.

YOZGAT Gazetesi olarak  Merhuma Allah’tan rahmet, eşi Gülşen hanım  ile evlatları Beşir, Nagehan ile tüm  sevenlerine  başsağlığı ve sabırlar dileriz. 

06/05/2021 23:45
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ