MHP YOZGAT ESKİ MİLLETVEKİLİ EYÜPOĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

MHP YOZGAT ESKİ MİLLETVEKİLİ EYÜPOĞLU TOPRAĞA VERİLDİ

Önceki gün Ankarada Hakkın rahmetine kavuşan  MHP Yozgat eski  Milletvekili Ali Fuat Eyüboğlu  için Meclis'te düzenlenen tören sonrasında Karşıyaka mezarlığında toprağa verildi.

92 yaşında hayata veda eden hemşehrimiz merhum Ali Fuat Eyüpoğluyla ilgili  tertip edilen TBMM Şeref Kapısı merdivenleri önündeki törene, Eyüboğlu'nun ailesi ve yakınlarının yanı sıra TBMM Başkanı Mustafa Şentop'a vekaleten TBMM Genel Sekreter Yardımcısı Ferdi Şimşek, İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, Türk Parlamenterler Birliği (TPB) Genel Başkanı Nevzat Pakdil ile Meclis bürokratları ve personeli katıldı.

Eyüboğlu'nun biyografisinin okunduğu törende, saygı duruşunda bulunulmasının ardından dua edildi. Törenin sonrasında Eyüboğlu'nun yakınları taziyeleri kabul etti.

MHP Yozgat eski milletvekili Eyüboğlu'nun cenazesi,  Keçiören Ahmet Efendi Camisi'nde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Karşıyaka Mezarlığı'nda toprağa verildi

EYÜPOĞLU KİMDİ ?

Yozgat Sarıkaya'da 1931'de doğan Ali Fuat Eyüboğlu, TBMM'de başkanvekili ile 4. ve 5. Dönem Yozgat milletvekili olarak görev aldı. Sarıkaya Belediye Başkanlığı da yapan Eyüboğlu, evli ve bir çocuk babasıydı.

05/05/2022 23:38
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ