GÜLAYLAR GROUP’UN İMPARATORU MEHMET GÜLAY HAYATA VEDA ETTİ

GÜLAYLAR GROUP’UN İMPARATORU MEHMET GÜLAY HAYATA VEDA ETTİ

Ülkemizde Mücevher sektörünün önemli markalarından Gülaylar Altın’ın yönetim kurulu başkanı hemşehrimiz Mehmet Gülay İstanbulda Hakkın rahmetine kavuştu. Sektörün duayen ismi Mehmet Gülayın vefatı İstanbulda ve Yozgatta büyük üzüntü yarattı.Hemşehrimiz Merhum Mehmet Gülay  16 Mayıs  Salı günü Zincirlikuyu mezarlığında toprağa verilecek..

YOZGAT gazetesi olarak merhuma Allah'tan rahmet,kederli ailesine sabır ve başsağlığı dileriz.

MEHMET GÜLAY  ve GÜLAYLAR GROUP 

Bugün İstanbulda kılınacak cenaze namazının ardından ebediyete uğurlanacak olan hemşehimiz Mehmet Gülay, Markalı mücevher sektörünün büyümesine önemli katkıları olan Gülaylar Kuyumculuk Grubu, dünyada hızla gerçekleşen büyük teknoloji değişimine ayak uydurarak e-ticarete odaklanmıştı. 

Gülaylar Group; ana sektörü kuyumculuk olarak tanınsa da son 40 seneyi aşkın süredir; turizm, lojistik, AVM, ofis gibi gayrimenkul geliştirme ve inşaat sektörlerindeki uluslararası çaptaki yatırımları ile öne çıkıyor. Grubun yatırımları arasında; City’s Nişantaşı AVM, Meydan İstanbul AVM, Kozyatağı City’s İstanbul AVM (Eski Kozyatağı Carrefour AVM), IGT Shopping Mall New York, Uluslararası Lojistik Merkezi Gebze, Elegance Hotels International Marmaris, Just Work Ofis Kampüs gibi markalar bulunuyor. Gülaylar Group’un bünyesinde bulunan farklı sektörlerdeki 36 şirkette 1.600 kişi çalışıyor.

Oğulları markayı dünyaya açtı

Temelleri 1926 yılında İhsan Gülay tarafından atılıp, 1950’lerin başında Mehmet Gülay tarafından Türkiye genelinde perakende, toptan altın, pırlanta şirketleri ile yapılanan, 1980’lerin başında ise 3.cü kuşak İhsan Gülay ve İlhan Gülay tarafından ihracatta dünya pazarlarına açılan Gülaylar, şu anda 55 ülkeye ihracat yapıyor. “Gülaylar Kuyumculuk Grubu” tecrübesi ve uluslararası yapılanması ile dünyanın birçok ülkesinde de tanınan global bir marka konumunda.

16/05/2023 06:01
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ