AKDAĞMADENİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENEL VEFAT ETTİ

AKDAĞMADENİ ESKİ BELEDİYE BAŞKANI ŞENEL VEFAT ETTİ

Önceki gün Hakkın rahmetine kavuşan  Akdağmadeni eski belediye başkanlarından Mithat Şenel, son yolculuğuna uğurlandı.

Akdağmadeni Belediyesi binası önünde gerçekleştirilen törene, Akdağmadeni Belediye Başkanı Nezih Yalçın başta olmak üzere, çevre belde belediye başkanları, sivil toplum kuruluşu ve siyasi parti temsilcileri ile merhum Şenel’in ailesi, yakınları, belediye çalışanları ve ilçe halkı katıldı.

Törende bir konuşma yapan Belediye Başkanı Nezih Yalçın, “Belediye başkanlığı süresi boyunca karşılaştığı bir çok zorluğa rağmen ilçemiz için büyük çalışmalar yapan, ömrünü ilçemize adamış, 12 Eylül darbe dönemini yaşamış, kıymetli büyüğümüz Mithat Şenel ağabeyimizi Cenab- ı Hakk'ın huzuruna yolcu ediyoruz. Biz her ayrılışta sevdiklerimizi Allah’a emanet ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki, emin olanların en yücesi Mevla’dır. Şimdi kıymetli başkanımızı haşir ve ebede kadar Allah’a emanet ediyoruz. Mithat Şenel başkanımıza Allah'tan rahmet, ailesine ve tüm sevdiklerine sabırlar diliyorum, başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Tören sonunda merhum Şenel'in Türk Bayrağı'na sarılı tabutu Akdağmadeni Belediyesi Zabıta Tören Kıtası tarafından ilçenin Haseki Camii'ne getirildi. Mithat Şenel'in cenazesi burada kılınan öğle namazının ardından ilçe mezarlığına defnedildi. 

02/08/2023 05:24
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ