ADALET NİZAMOĞLU ANKARADA HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

ADALET NİZAMOĞLU ANKARADA HAKKIN RAHMETİNE KAVUŞTU

Yozgat eşrafından ve geçmiş dönemin saygın tüccarlarından merhum Abdullah Nizamoğlu’nun eşi 98 yaşındaki Adalet Nizamoğlu Ankarada Hakkın rahmetine kavuştu.Ankara Nizapark otelinin sahibi Mete Nizamoğlu ile TÜSİAD eski yönetim kurulu üyesi Ali Nizamoğlu’nun annesi olan Adalet Ağaoğlu’nun vefatı ailesi,yakınları ve sevenleri ile yıllardır hizmet verdiği Türkiye Yardım Sevenler Derneği genel merkez yönetici ve mensupları arasında büyük üzüntü yarattı.

Hayatı boyunca birbirinden önemli hayır işlerine imza atan , okullar yaptıran ve fakirlere yardım elini sürekli uzatan ve bu nedenle geride hoş bir seda bırakan Adalet Nizamoğlu’nun cenazesi göz yaşları arasında Gölbaşı mezarlığında toprağa verildi. Merhumenin evlatlarından Mete Nizamoğlu annesinin  vefatı nedeniyle cenaze törenine katılan veya taziyelerini ileten tüm dost,arkadaş ve hemşehrilerine Nizamoğlu ailesi adına  teşekkürlerini bildirdi.

YOZGAT olarak  merhume Adalet Nizamoğlu hanımefendiye Allah’tan rahmet ,kederli Nizamoğlu ailesine ve tüm sevenlerine sabır ve başsağlığı dileriz.

28/11/2021 22:00
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ