A.Kadir ÇAPANOĞLU

A'DAN Z'YE

İÇ ANADOLU GAZETECİLER FEDERASYONU BAŞKANI BELLİ OLDU

Değerli okurlar, her yeni güne ekonomik ve siyasi kriz haberleri ile başlarken bazen içimizi ısıtan haberler ya da duyumlar aldığımız da birkaç saatçikte olsa yüreğimizi ferahlatma şansımız da oluyor çok şükür.

Geçen gün ajanslara şöyle bir haber düştü:

Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na (TGK) bağlı İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu (İGF) Genel Kurulu Kilis’te yapıldı. Orta Anadolu’daki 12 Gazeteciler Cemiyetinin oluşturduğu İç Anadolu Gazeteciler Federasyonunun Genel Kurul toplantısında yapılan seçimlerde Genel Başkanlığa Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Osman Hakan Kiracı, Başkan Vekilliğine de Kırıkkale Müstakil Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cengiz Selci oybirliği ile getirildiler.

Başta Çapanzade Agah Efendi olmak üzere çok ünlü gazeteciler çıkaran Yozgat'ımızdan son olarak Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sayın Osman Hakan Kiracı'da bizlere böyle bir başarı mutluluğu daha tattırdı. Onun yanında İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu Denetleme Kuruluna Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Başkan Yardımcısı değerli dost Sayın Bekir Çaylak ve Onur Kuruluna da Yozgat Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyesi Sayın Doğan Özmen seçildiler.

Yeni Başkan Kiracı, kongrede yaptığı konuşmada “İGF olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ülkemizin en güçlü yerel medya çatı örgütü olan Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu ile birlikte Anadolu basınının sorunlarının çözümü için gerekli çalışmalarımızı yoğun bir gayretle sürdüreceğiz.” dedi.

Türkiye’nin en büyük gazeteciler çatı örgütü olan İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu bünyesinde Ankara, Konya, Kayseri, Eskişehir, Sivas, Kırıkkale, Aksaray, Karaman, Kırşehir, Niğde, Nevşehir, Yozgat ve Çankırı Gazeteciler cemiyetlerinden oluşuyor. İç Anadolu Gazeteciler Federasyonu (İGF), Türkiye Gazeteciler Konfederasyonu’na (TGK) bağlı olarak faaliyetlerini sürdürüyor.

Hayırlı ve uğurlu olması dileğim ile…

OKUR YORUMLARI
Oğuz Karlı
22.12.2022 09:56:41

Hayırlı olsun

Yılmaz Biryıldırır
22.12.2022 08:00:20

Bizlerde kutluyoruz. Başarı dolu çalışmalar diliyoruz.

Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ