Esen ALİŞ / BARTIn Gazetesi Sahibi ve Yönetmeni

YEREL BASININ YÜZ AKI GAZETE

       "Yaş otuzbeş , yolun yarısı" demiş şair. Yozgat kardeşimiz daha delikanlı yaşında. 
       85 yaşında girmeye hazırlanan "BARTIN" gazetesi "Dalya" diyebilmek için hala bitmeyen heveslerle ilerliyor!... 
       Sizin gibi delikanlılık heyecanlarıyla , sizlere de imrenerek...
       Günümüzde boyalara , çamurlara bulanmamış gazete gibi gazetelerin sayısı ne yazık ki parmakla gösterilecek kadar azaldı. Resmi ilan peşinde “mürekkepli birer mevkute” olmaktan öteye gidemeyen , “ Besleme basın” diye nitelenen bir dönemin benzerinin hala yaşamadığı zamanımızda, kendi emekleriyle, okuyucusunun desteğiyle yaşamını sürdürerek 35. yılını kutluyoruz Yozgat Gazetesinin...
       Bu yaşamın en az 25 yılına bizzat tanık olan “Bartın Gazetesi” Yozgat’ın , memleketi için ödün vermeden , ilkelerini çiğnemeden verdiği savaşının tanığı olarak bu mutlu gününde onun sayfaları arasında yer alarak kutlamaktan da büyük mutluluk duyuyor.
       "YOZGAT GAZETESİ" 
       Yozgat’ın Markasıdır
       Resmi ilan almadan, devlet desteği görmeden , resmi basın bülteni olmadan , eğilip bükülmeden , onurla dimdik 35 yılı tamamlayıp yolun yarısını bulanlar , inanıyoruz ki 80 leri de 100leri de bulacaktır.
       35 yılda 28 defa dava edilip yargılanmış , ama aklanmış , kapkara 12 Eylül’de kapatılmış , ama yine de başarıları inkar edilemediği için 16 ödül almış YOZGAT GAZETESİ, Osman Hakan Kiracı arkadaşımızın her sayısını , özveriyle büyük heyecanla , zevkle ve titizlikle hazırlayıp , onunla özdeşleşerek YOZGAT’ın bir “MARKASI” olmuştur.
       Emekler , başarılar, ödüller takdirlerle, desteklerle coşar , büyür , gelişir.
       "YOZGAT GAZETESİ" nin gücü de ona sahip çıkan halkıyla Türkiye ve dünyanın dört bir yanına dağılmış Yozgatlıların desteğiyle artar.
       Anadolu’nun bağrından çıkan, yalansız , gerçekçi , halkının ve memleketinin hep yanında olan yerel gazeteler içinde yüz akımız olan ; Atatürkçü , Cumhuriyetçi, yurtsever Yozgat Gazetesini ; Osman Hakan Kiracı ve tüm emekçilerini 35. yılında gönülden kutluyoruz."  // 01.03.2008eni

22/05/2009 22:18
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ