1974'den  Bugüne

Yozgat basınının kaliteli markası :

YOZGAT GAZETESİ

30 yıl hep Yozgat ve Yozgat'lı için yaşadı

YOZGAT'IN GÜNEŞİ HİÇ SÖNMEYECEK"

        Ülkemizin ilk gazetecisi Agahefendi'nin doğum yeri olan kentimizde Yozgat'ın geçmişi ve geleceği arasında anlamlı bir çizgi ve Yozgat kamuoyuna hizmet ışığı olabilmek amacıyla 1 Mart 1974 tarihinde dünyaya gelen YOZGAT gazetesi bugün 30 yaşında.

        1974'DEN 2003'e
        Bundan tam 30 yıl önce karlı bir kış sabahında Hal caddesindeki 28 metrekarelik küçük bir işyerinde neşredilerek YOZGAT okurlarıyla buluşan YOZGAT gazetesi yaklaşık 23 yıl hurufat dizgi ve tipo baskı sistemiyle günlük, son 7 yıldanberi de haftalık veya 15 günlük periyodlarla bilgisayar dizgi ve offset baskı sistemiyle yayımını sürdürüyor.
        Gazetecilikte dürüst ve doğru haberciliği, ciddiyeti, seviyeyi, gerçekciliği, güvenirli olmayı, haber kaynaklarına saygıyı ve okurlarına da sevgiyi ilke edinen gazetemiz bu ilkeleriyle SAYGIN bir gazete olabilme başarısını göstermiş bulunuyor.
        Yozgat'ta ilk offset baskı sistemini, masa üstü yayıncılığı, ilk Bayram gazetesi özel sayılarını, basın başarı ödüllerini kazandıran ve sektöründe nice yenilikleri gerçekleştiren YOZGAT gazetesi Anadolu basınında ilk'lere imza atan yayın organları arasında yer alıyor.
        Meslekteki dikkat çekici başarıları nedeniyle çeşitli basın kuruluşları tarafından takdir edilen YOZGAT gazetesi 30 yıllık yayın periyodunun çeşitli zamanlarda basın başarı ödüllerine layık görüldü.

        "YOZGAT" DEVAM EDECEK
        Gazetemizin kurucusu ve sahibi Osman Hakan Kiracı YOZGAT gazetesinin 30 yıla merdiven dayamasında katkıda olan herkese ve 30. yıl mutluluğumuzu paylaşan gazetemiz mensupları ile Türk basınının seçkin dost kalemlerine teşekkür etti.
        Kiracı, "YOZGAT gazetemizi yayınlama tiryakiliğimiz 30 yıldır sürüyor. Bundan sonra tiryakiliğimiz devam edecektir" dedi.

01.03.2003

 

30. YIL YORUMLARI
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ