Yasin Ali ER

VE 25 KERE SENE!

       Adını bile sevdalısı olduğu Yozgat'ından almış, sevdasına Yozgat adını koymuş, her adımı ve her sayısında adına yakınlaşmış tam 25 kere sene!

       25'lik bir gencin dinamizmiyle cesur, 25 yılın tecrübesiyle vakur, alın teriyle kutlu, göz nuruyla ışık, okuyucusunun hissiyatına tercüman ve sizin eseriniz tam yirmi beş kere sene!

       Sabır, tahammül, itidal, dürüstlük ve her anlamda yapıcı yöntemleri şiar edilmişliğin haklı gururu... Bu anlamda da görevini yerine getirmişliğin onuruyla dolu tam yirmi beş kere sene!

       Gazeteniz Yozgat 25 yılını doldururken, dün bitirdiğimiz çeyrek asrın bugüne yansıyan çizgilerini yarına kararlılıkla taşıyacağımıza söz veriyoruz.

       Yirmi beş yılda hiçbir haberi yalanlanamamış eseriniz...

       At gözlüklerine tenezzül etmeyen yazarlar ve yorumlarıyla sizden... Ucuz dalaşlara düşmeyen haysiyetli yayın politikasıyla gücünüz...

       ...Ve işte YOZGAT!

       Bu gazete için uzun söze hacet yok! Siz sevmeseniz, kendinize layık bulmasanız, sizden olmasak elinizde olmazdık.

       “Bence 25'nci yılımız size kutlu olsun!”

       Ömrümüzün sizinle uzun olacağı inanıcıyla; bizden sonra kalemlerimizi devralacak olan yeni nesillerin, ikinci - üçüncü - beşinci ve hatta dünya durdukça, “Yozgat, Yozgat olarak kaldıkça” nice 25 yaş kutlanacağını biliyorum.

       Bugüne getiren Rabbimize (cc) şükür, emektarlara teşekkür ve yaşatan sizlere minnet borçluyuz.

       Varız ve olacağız inşallah!  // 02.03.1998

28/03/2022 18:30
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ