YPED BAŞKANI ÖZLEM HANIMDAN PERİLERE ANLAMLI İKRAM

YPED BAŞKANI ÖZLEM HANIMDAN PERİLERE ANLAMLI İKRAM

Yozgat Polis Eşleri Derneği Başkanı Özlem Esertürk ve dernek üyeleri, Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımı oyuncularına Sivas maçı sonrasında baklava ikram edip moral verdiler.

Kadınlar Hentbol Birinci Ligi’nde mücadele etmekte olan  Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımının hafta sonu Rıza Kayaalp Spor Salon’unda Sivas Belediyespor ile oynadığı müsabakayı takip eden Emniyet müdürü Murat Esertürk’ün eşi Özlem Esertürk müsabaka sonrasında Yozgatın perileriyle sohbet edip başarı dileklerini dile getirdi.

Duykon Kadın Kolları Genel Başkanı Aysel Arslan’ın daveti üzerine Yozgat Polis Eşleri Derneği Başkanı Özlem Esertürk, Duykon Yozgat Temsilcisi Ziya Saydam ve eşi Arzu Saydam, Bozkır Kadın Girişimci Kooperatifi Başkanı Ebru Örmüş, O SES Çiğ Kofte sahibi Sema Susam da Sivas Belediyespor ile oynanan hazırlık müsabakasını tribünden izledi. Müsabaka sonrasında kızların yanına gelen kadınlar, sporcular ile bir süre sohbet ettikten sonra hatıra fotoğrafı çektirdiler.

 Yozgat Polis Eşleri Derneği Başkanı Özlem Esertürk  de Yozgat’ta kadın takımının birinci ligde mücadele etmesinin çok önemli bir sportif etkinlik olduğunu söyledi. Ellerinden geldiği kadar Yozgat Aile ve Sosyal Politikalar Gençlikspor takımına destek olacağını vurgulayan bayan  Esertürk, hentbolcu sporcularımızı bugüne kadar gösterdikleri başarılardan dolayı kutladı  /  yeniufukgazetesi.com.tr

21/09/2021 01:46
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ