YOZGATSPORUN TÜRKİYE KUPASINDA 2.TUR  RAKİBİ ERBAASPOR

YOZGATSPORUN TÜRKİYE KUPASINDA 2.TUR RAKİBİ ERBAASPOR

Misli.com 3. Lig. 3. Grupta mücadele veren temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK yarın Erbaa İlçe Stadyumu’nda Erbaaspor ile oynayacağı Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 2. Tur maçı hazırlıklarını tamamladı.
Yozgatspor 1959 FK Ziraat Türkiye Kupası 1. Tu mücadelesinde Samsun deplasmanında Çarşambaspor ile karşı karşıya gelmiş ve Ali Kaan Şahanbaz’ın enfes frikik golü ile tur atlayan taraf olmuştu. İkinci kupa maçını da deplasmanda oynayacak olan temsilcimiz rakibi karşısında tur atlayacak.
Ziraat Türkiye Kupası 2. Tur mücadelesinde Erbaaspor ile karşı karşıya gelecek olan kırmızı siyahlı ekip Yozgatspor Tesisleri’nde yaptığı çalışmalarını tamamlayıp maçın oynanacağı Tokat’a hareket edecek. Kahta 02 Spor ile oynanan lig maçı sonrası 1 gün izin yapan Yozgatspor’da yapılan taktik ve teknik çalışmalar sonrası maç saati beklenmeye başladı. Kahta 02 Spor mücadelesinde rakibi ile girdiği mücadele sonrası sakatlanan Çetin Turan sezonu kapatırken, Selim Öztürk, Semih Oğuz ve Mehmet Fırat Demir takımdan ayrı çalıştılar. Erbaaspor maçında oyuncuların sahada olup olmamaları sağlık ekibi ve teknik heyetin vereceği karara göre belli olacak.
TFF. 3. Lig 2. Grup’ta mücadele eden Yozgatspor 1959 FK ligde galibiyet hasreti çekerken 2020-2021 sezonunun ilk resmi maç galibiyetini Ziraat Türkiye Kupası 1. Tur maçında Çarşambaspor’a karşı elde etti. Son olarak Adıyaman deplasmanında Kahta 02 Spor ile oynadığı maçta 90+2’de yediği golle 1 puana razı olan temsilcimiz Erbaaspor maçında galip gelip hem tur atlamak hem de galibiyet serisi başlatmak istiyor. Erbaaspor maçı sonrası ilk maçını 29 Ekim Perşembe günü Bozok Şehir Stadyumu’nda oynayacak temsilcimiz kupa maçında almak istediği iyi sonuçla Mardin Fosfat Spor karşısına moralli çıkmanın planlarını yapıyor. Bunun içinde kupada hedef tur atlamak.
Yozgatspor Teknik Direktörü Nihat Tinel kupa maçı öncesi yaptıkları çalışmaları ve takımın durumunu değerlendirdi. Tinel,” Lig maçları başlamadan önce malum bir hastalık dönemi atlattı takımımız. Kondisyon olarak yükleme yapacağımız zamanda bizim için bir talihsizlik oldu. Oyuncularımız beklenen performansa yeni geliyorlar. Bu arada talihsiz sakatlıklar yaşıyoruz. Son olarak Kahta 02 Spor mücadelesinde rakibi ile girdiği mücadelede Çetin Turan sakatlandı. Raporlara göre bu sezon yeniden oynaması zor görünüyor. Bazı oyuncularımızın da ufak sakatlıkları var. Onları da maçlara hazır hale getireceğiz. Kahta 02 Spor maçında uzatmalara kadar 1-0 önde geldik ama yediğimiz şanssız bir golle 1 puana razı olduk. 4 tane oyuncumuzun sakatlanarak çıkması bizi zora soktu. Bu olumsuzluklarında üstesinden gelerek takımımızı en iyi seviyeye getirme gayreti içindeyiz. Kupada amacımız tur atlamak. Sonrasında da evimizde oynayacağımız Mardin Fosfat Spor maçını kazanıp galibiyet serisi başlatmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

20/10/2020 18:40
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ