YOZGATSPOR MASTERLERİNDEN TEKNİK EKİBE BAKLAVALI KUTLAMA

YOZGATSPOR MASTERLERİNDEN TEKNİK EKİBE BAKLAVALI KUTLAMA

Yozgatspor Masterler Derneği Yönetim Kurulu üyeleri, Yozgatspor’un göreve yeni gelen teknik ekibine başarı dileğinde bulundu.

Kulüp Tesislerinde ziyaret ettikleri Teknik Direktör Nihat Tinel, Antrenörler Harun Dişlitaş, Şevki Koç, Fuat Mert ve Hasan Aras ve Analist Oğuz Gürkan’ın Yozgatspor’da başarılı olacaklarına olan inançlarını dile getiren Dernek Başkanı Feridun Karakoç, “Genç ve gelecek vadeden bir ekiple anlaşılması bizleri de ziyadesiyle mutlu etti. Beklentimiz tüm Yozgatspor taraftarının olduğu gibi bizim de şampiyonluktur. Bu konuda Masterler olarak üzerimize düşeni yapmaya hazırız” dedi.

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu mutluluğu dile getiren Teknik Direktör Nihat Tinel, Yozgatspor’un başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, yaşları ilerlemiş olmasına rağmen sağlıklı kalmak ve gençlere örnek olmak ve Yozgat’ı tanıtmak için Masterler Derneği’nin önemli bir misyon üstlendiğini söyledi. Masterler Derneği’nin yanlarında olmalarını fazlasıyla önemsediklerini ifade eden Tinel, “Başarı İl’in tüm paydaşları ile ulaşılacak bir sonuçtur. Eğer bir olur ve birbirimize inanırsak bu takımı istenilen hedeflere ulaştıracağımıza yürekten inanıyoruz” dedi.

19/08/2020 20:39
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ