YOZGATSPOR MASTERLER TAKIMI ANTALYA’DAN 3.OLARAK DÖNDÜ

YOZGATSPOR MASTERLER TAKIMI ANTALYA’DAN 3.OLARAK DÖNDÜ

Futbol ve spor gönüllülerinin gayretleri ile bu güne kadar gelen Orta Anadolu Masterler Ligi artık Federasyon olarak devam etme kararı aldı.
Bu bağlamda kurulan Orta Anadolu Dostluk Federasyonu ve Ulusal Masterler Konfederasyonu kuruluşunun ilk yılı anısına Antalya ilinde 8 federasyon ve 32 takımın katılımı ile “Konfederasyon ve Cumhuriyet Kupası” adı altında bir turnuva düzenledi. Masterler ligi başladığından bu yana bütün turnuva ve organizasyonlarda yer alan Yozgatspor Masterler Takımımız’da turnuvaya katılarak büyük başarı elde etti. 28 Ekim-1 Kasım 2020 tarihleri arasında Antalya ilinde düzenlenen “Konfederasyon ve Cumhuriyet Kupası” turnuvasına katılan takımımız 32 takımın iştirak ettiği turnuvada rakiplerine üstünlük sağlayarak turnuvayı 3.lükle tamamlamıştır.

Yozgatspor Masterler Derneği Başkanı aynı zamanda Orta Anadolu Dostluk Federasyonu Başkan Yardımcısı olan Feridun Karakoç yaptığı açıklamada, Ulusal Veteranlar ve Masterler Konfederasyonu tarafından hem konfederasyon oluşumunun ilk adımlarının atılması hem de Cumhuriyetimizin 97. kuruluş yılına denk gelmesi nedeniyle büyük önem vererek katıldıklarını, sportif olarak yarı finale kadar çıktıklarını, sonuçta yarı finalde rakiplerini yenerek turnuvayı 3. Tamamlayarak Yozgat’ı ve Yozgatlıyı iyi bir şekilde temsil ettiklerini söyledi.

Karakoç açıklamasında, ayrıca daha önceki turnuvalarda da yer alarak katılan bütün ekipler ile iyi iletişim kuran takımımızın bu turnuvada da diğer takımlarla daha önce atılan dostluk ilişkilerini daha da pekiştirerek, Futbol bahane dostluk şahane sloganı ile çok güzel duygu ve anılarla turnuvayı tamamladıklarını ifade etti.
Başkan Karakoç ayrıca bu başarıyı kendilerine destek olan tüm kişi, kurum ve kuruluşlara armağan ettiklerini, tüm destekçilerimize sonsuz teşekkürlerini bildirirken, bu başarıda büyük payı olan tüm sporculara ve ailelerine emekleri ve özverileri için minnettar olduklarını, bundan sonraki turnuva ve organizasyonlarda Yozgat ve Yozgatlıyı en iyi şekilde temsil edeceklerinin sözünü vererek, her daim yanımızda olan basın mensuplarına da teşekkürlerini sundu.

02/11/2020 20:25
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ