YOZGATSPOR,DARICA GENÇLERBİRLİĞİSPORLA BERABERE KALDI: 0-0

YOZGATSPOR,DARICA GENÇLERBİRLİĞİSPORLA BERABERE KALDI: 0-0

Ligde zor günler yaşayan Yozgatspor mutlak galip gelmesi gereken maçta Ziraat Türkiye Kupası’nda Galatasaray’a kök söktüren Darıca Gençlerbirliğispor ile golsüz berabere kaldı. Her iki takımın da 90 dakika boyunca gol pozisyonu üretmekte zorlandığı maçta Yozgatspor’un tek artısı birçok eksikliğe rağmen ortaya konulan mücadele oldu.
Şampiyonluk parolası ile başladığı ligde çok zor günler yaşayan, geride kalan 12 haftada aldığı 10 puanla ligin son sırasında bulunan Yozgatspor, evinde ağırladığı Darıca Gençlerbirliği ile golsüz berabere kaldı.
Maçtan dakikalar :
Dak.7: Maça daha baskılı başlayan Darıca Gençlerbirliği’nden Metin’in pasıyla buluşan Baha’nın vuruşunda top auta çıktı.
Dak.11: Yozgatspor defansının uzaklaştıramadığı topu önünde bulan Berat’ın şutunda top kaleci Bilal’de kaldı.
Dak.44: Yozgatspor ilk yarının son bölümünde yaptığı baskının sonucunda kaptığı topla etkili geldi. Özellikle Ziraat Türkiye Kupası’nda attığı gollerle dikkat çeken Ali Kaan’ın uzaktan şutunda kaleci topu güçlükle kornere çeldi. Kazanılan korner atışını yine aynı oyuncu kullandı. Defanstan çıkan Semih’in kafa vuruşunda top çok az farkla auta çıktı.
İlk yarının kalan dakikalarında her iki takımın da atakları sonuç vermeyince takımlar soyunma odasına golsüz eşitlikle girdi.
İKİNCİ YARI
Dak.58: Yozgatspor ikinci yarının belki de her iki takım adına tek tehlikeli pozisyonunu buldu. Selim’in sol kanattan yaptığı baskı sonucu kazanılan korner atışını Ali Kaan kullandı. Kaptan Semih’in kafa vuruşunda top defansa çarparak bir kez daha kornere gitti.
Maçın ikinci yarısında defans güvenliğini elden bırakmayan, kontratakla gol arayan her iki takım da istedikleri pozisyonları bulamadılar. Uzatmalarla birlikte 50 dakika boyunca Semih’in kafa vuruşu dışında gol girişiminin olmadığı maç başladığı gibi golsüz tamamlandı. Kazanmaktan başka sonuca tahammülü olmayan Yozgatspor, bu sonuçla puanını 11’e çıkarmasına rağmen ligin son sırasında haftayı tamamladı. (Alpaslan Demir)

20/12/2020 19:55
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ