YOZGATSPOR BAŞKANI ARSLAN’DAN STADYUM  PROJESİ ELEŞTİRİSİ

YOZGATSPOR BAŞKANI ARSLAN’DAN STADYUM PROJESİ ELEŞTİRİSİ

Yozgatspor yönetim kurulu başkanı ve eski Belediye Başkanı Dr.Kazım ,Gençlik ve Spor Bakanlığınca Yozgatta Yozgat’ta yeniden inşa edilecek stadyumun Yozgat için yeterli bir proje olmadığını ileri sürdü.Bu konuda Yozgat milletvekili Yusuf  Başeri eleştiren  Dr. Arslan “Milletvekilimizin gidip basın toplantısı ile bizzat statta ortaya attığı proje Yozgat için uygun bir proje değil. Yozgat daha fazlasını hak ediyor. Kusuru bakmasınlar. Gençlik Spor Bakanlığı bir proje hazırlamış, milletvekilimizde buna yapışmış, bir şey yapıyor havası içinde. Bunu Yozgat kamu oyuna kabul ettirmeye çalışıyor. “dedi.

Yozgatta internet üzerinden yayın yapan bir yerel TV’de gazeteci Murat Karatekin’in sorularını yanıtlayan Yozgatspor başkanı Dr.Kazım Arslan stadyum projesini eleştirirken şunları söyledi :

“Bu projenin Yozgat kamuoyuna uygun, Yozgat kamuoyunu tatmin eden bir proje olmadığı kanaati var. bende bu kanaatteyim. Bu proje Yozgat için yeterli bir proje değil.Yozgat için uygun olan proje kapalı bir stadyumdur. Bütün tribünleri kapalı, etrafımızdaki illerde örneklerini gördüğümüz gibi. Neden bunu civar illerdeki örneklerine benzer yapmıyorlar da Yozgat’ı biraz daha ikinci plana atan bir proje ısrar ediyorlar bunu anlamak mümkün değil. Üstelik Yozgat bir kış memleketi. Bu stat dediğimiz şey her gün yapılacak bir şey değil. Mevcut stadımız 18 yılda tamamlanmış. Dolayısıyla bugün bir stat yapıldığı zaman 40 sene biz bununla uğraşmayacağız"

17/06/2020 18:12
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ