YOZGATSPOR 1959 FK,MALATYA YEŞİLYURT MAÇINA HAZIRLANIYOR

YOZGATSPOR 1959 FK,MALATYA YEŞİLYURT MAÇINA HAZIRLANIYOR

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK hafta sonu oynayacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını Bozok Şehir Satadyumunda yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Antrenman öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan Teknik Direktör Cemal Çıldır Malatya deplasmanından alınacak olan puan yada puanların çok öndemli olduğunu ve bu karşılaşma için iyi bir hazırlık dönemi geçirerek zorlu geçecek mücadeleden iyi bir sonuçla ayrılmaları gerektiğini söyledi.
Kırmızı siyahlı takımın Teknik Direktör Cemal Çıldır önderliğinde Bozok Şehir Stadyumunda yapılan antrenman düz koşu ile başlarken, sonrasında ise antrenman beşe iki ile devam etti. Antrenmanın son bölümlerinde yarı sahada çift kale yapan kırmızı siyahlılar şut çalışmalIrı ile antrenmanı tamamladı.
TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK, ligin 28’inci haftasında deplasmanda karşılaşacağı Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçının hazırlıklarına başladı. Kırmızı-siyahlı takım bir günlük iznin ardından kendi tesislerinde toplanarak Malatya ekibiyle yapacağı maçın ilk antrenmanını gerçekleştirdi.

Teknik Direktör Cemal Çıldır, antrenman öncesinde oyuncuları ile bir toplantı yaptı. Çıldır, Somaspor maçında müthiş bir performans sergileyen oyuncularını tebrik etti. Oyunculardan Malatya Yeşilyurt Belediyespor maçına konsantre olmalarını isteyen Teknik Direktör Cemal Çıldır, her maçın bir öncekinden daha da zor olduğuna dikkat çekti. Çıldır, “Malatya Yeşilyurt Belediyespor, düşme hattında yer alan bir takım. Geçtiğimiz hafta Halide Edip Adıvar’ı yenemediler. Bizim açımızdan baktığımız zaman puan yada puanlar çıkarmamız gereken bir maç. Ligde makas daraldıkça her geçen hafta bir önceki haftadan daha da zor olacak. Bunu hep söylüyoruz. İnşallah Malatya deplasmanında da üç puan için gideceğiz” dedi. Öte yandan sakatlığı geçen Ramazan Eraslan, bugün takımla birlikte antrenmanlara başladı. Eraslan’ın Malatya Yeşilyurt Belediyespor karşısında oynayıp, oymayacağı ise hafta içinde belli olacak.
Bozok Stadyumunda antrenmanı takip eden Kulüp Başkanı Dr. KazımArslan ise Malatya deplasmanında son haftalardaki yükselişin devam etmesi için hem yönetim olarak hemde takım olarak çalışmalrın devam ettiğini söyledi. Arslan, “Son haftalarda yakaladığımız yükselişi Malatya deplasmanında da devam ettirmek için çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Oyuncularımıza ve teknik heyete olan güvenimiz tam. Malatya deplasmanı sonrasında fikstür avantajı tamamen lehimize dönüyor. Son altı haftalık periyodun 4 haftasını kendi saha ve seyircimizin avantajını kullanarak oynayacağız. İkinci yarıda yapılan karşılaşmalar baz alıdığında ortaya çıkan puan cetvelinde takımımız 5. Sırada yani play-off potasında bulunuyor. Fikstür avantajımızı iyi kullandığımız takdirde sezon sonunda play-off hattı içerisinde olmamız mümkün. Yozgatspor’u hak ettiği yerlere getirmek amacı ile gece gündüz demeden çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah sezonu en hayırlı yerde tamamlarız” dedi.

11/03/2020 20:17
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ