YOBÜ’LÜ MEVLÜDİYE KİCK BOKS’TA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

YOBÜ’LÜ MEVLÜDİYE KİCK BOKS’TA AVRUPA ŞAMPİYONU OLDU

Antalya'da 8-11 Nisan tarihleri arasında  düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası finallerinde Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi 4. sınıf  öğrencisi  Mevlüdiye Aktaş turnuvada Avrupa Şampiyonluğunu kazandı.

8-11 Nisan tarihlerinde Antalya'da düzenlenen 6. Uluslararası Türkiye Açık Kick Boks Avrupa Kupası hazırlıklarını günde çift idmanla sürdüren Mevlüde Aktaş, çok emek verdiğini ve ter akıttığını dile getirerek, hedefinin Antalya’da düzenlenecek Avrupa Kupası'nda birinci olmak daha sonra da Konya’da düzenlenecek  İslami Dayanışma Oyunları'nda Türk bayrağını göndere çektirmek olduğunu vurguladı.

Polis Gücü Lider Spor Kulübü sporcusu olan Aktaş, yeni tip koronavirüs salgını tedbirlerine uyarak çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, yılmadan, kararlılıkla  hedefledikleri başarılara ulaşacaklarına inancının tam olduğunu söyledi. 

Milli sporcu Mevlüdiye Aktaş’ın, hem ülkemizi hem de Yozgat Bozok Üniversitesi’ni  katıldığı müsabakalarda en iyi şekilde temsil ettiğini belirten Rektör Prof. Dr. Ahmet Karadağ, Aktaş'ın Kick Boks branşında Avrupa Şampiyonu olmasından dolayı büyük bir gurur yaşadıklarını ifade ederek hedeflerine ulaşmadaki azmi ve başarılarından dolayı Aktaş’ı tebrik ederek, başarılarının artarak devam etmesini temenni ediyorum, dedi.

15/04/2021 00:39
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ