YENİLGİ,YOZGATSPORUN KADERİ OLDU..H.E.ADIVAR:1-YOZGATSPOR:O

YENİLGİ,YOZGATSPORUN KADERİ OLDU..H.E.ADIVAR:1-YOZGATSPOR:O

Misli.Com TFF 3. Lig 2. grupta ligde kalma mücadelesi veren Yozgatspor sahasında konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor’a da 1-0 yenilerek kötü gidişine yeni bir halka daha ekledi.
Üçüncü Lig’den düşmesi kesinleşen ilk takım olan, matematiksel anlamdaki şansını da tamamen yitiren ve artık BAL hazırlıklarını yapan Yozgatspor, kötü serisini Halide Edip Adıvarspor karşısında da bozmadı. İkinci yarıya çok kötü başlayan, 11 transfer yapılmasına rağmen tek maç kazanamayan ve 9 maçta sadece 1 puan alabilen Kırmızı Siyahlılar, sahasında konuk ettiği rakibine de 1-0 yenilerek tarihinin en rezil sezonunun hikayesine yeni bir halka daha eklemiş oldu.

Ligde kalma adına hiçbir mücadele ortaya koyamayan, ikinci yarıda 11 yeni oyuncu alınmasına rağmen sadece 1 puan alabilen Yozgatspor sahasında konuk ettiği Halide Edip Adıvarspor’a da yenilmekten kurtulamadı.

Kurulduğu günden itibaren bu kadar aciz, bu kadar başarısız bir sezona imza atmayan Yozgatspor, liglerin en fazla yenilen en çabuk havlu atan takımı olma gibi kötü bir istatistiğine de imza atmış oldu. Birkaç maç kazanması halinde lige tutunma şansı bulunmasına rağmen bu mücadeleyi sahaya yansıtamayan, bazı oyuncuları gemiyi henüz lig bitmeden terk eden ve bazıları da takım düştü gözüyle bakıldığı için gönderilen Yozgatspor’un bu duruma düşmesi, yürekleri burktu. BAl Ligi’nin hazırlıklarını yapmaya başlayan Yönetimin devre arasında takıma beklenilen isimleri katamaması, bazı isimlerin de beklentilerin çok altında kalması nedeniyle bu sezon taraftarını oynadığı futbol ve aldığı sonuçlarla kahreden Yozgatspor’a bir darbe de Halide Edip Adıvarspor indirdi. 72’inci dakikada Necati Yakuplar’ın attığı gole karşılık veremeyen ekibimiz sahadan 1-0 yenik ayrılarak, hezimetlerine bir yenisini daha ekledi. (kaynak: yeniufukgazetesi.com.tr)

17/03/2021 20:45
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ