TEKNİK DİREKTÖR ÇILDIR: YOZGATSPORUN ÜST SIRALARA TIRMANIŞI SÜRECEK

TEKNİK DİREKTÖR ÇILDIR: YOZGATSPORUN ÜST SIRALARA TIRMANIŞI SÜRECEK

TFF 3. Lig. 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Yozgatspor 1959 FK bir günlük iznin ardından hafta sonu oynayacağı Nevşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Kırmızı siyahlılar hafta sonu oynayacağı zorlu karşılaşmanın ilk hazırlıklarını dün Bozok Üniversitesi spor tasilerinde gerçekleştirdi. Uzun bir hastalık dönemi yaşayan tecrübeli oyuncu Aytaç Deniz ise takımla birlikte çalışmalara başladı. Yozgatspor 1959 FK Teknik Direktör Cemal Çıldır antrenman öncesinde oyuncuları ile kısa bir toplantı gerçekleştirdi. Çıldır Nazilli Belediyespor karşısında alınan galibiyet için tüm oyuncularına teşekkür ederken her geçen hafta daha iyi bir takım olacaklarını ve Yozgatspor’u hak ettiği yere getireceklerini söyledi.
Düz koşu ile başlayan antrenman kuvvet çalışması ile devam etti. Kuvvet çaışmasının ardından beşe iki ile devam eden antrenmanın son bölümünde ise Çıldır oyuncularına şut çalışması yaptırdı. Antrenman öncesinde gazetemize açıklamalar yapan Çıldır, Nazilli Belediyespor karşılaşmasını geride kaldığını ve artık Nevşehir deplasmanına hazırlandıklarını belirtti. Çıldır, “Geçtiğimiz hafta bizi Bozok Şehir Stadyumunda yalnız bırakmayan tüm taraftarımıza teşekkür ediyorum. Eminim ki Nevşehir Belediyespor deplasmanında da kırmızı siyahlı taraftarlar takımlarını yalnız bırakmayarak 12. Adam olarak bizleri en iyi şekilde destekleyecekler. Nazilli Belediyespor karşısında sahaya yüreğini koyan oynayan oynamayan tüm futbolcularımı kutluyorum.
Uzun bir aranın ardından gelen bir galibiyet var. Yozgat halkının özlediği takım özlediği mücadele özlediği özgüven, iletişim ve inanç bunu gerektiriyor. İnşallah bu tempoda devam ederiz ki bunun altına düşmememiz gerekiyor. Nazilli Belediyespor karşılaşması geride kaldı. Nevşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını yapıyoruz. İyi bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Hazırlıklarımızıda hava şartlarını düşünerek gerek salonda, gerek fitness’ta gerek sentetik sahada futbolcularımızı en iyi şekilde hazırlayıp hafta sonunda iyi bir sonuç almak adına çalışmalar yapıyoruz” şeklinde konuştu.
Nazilli Belediyespor karşılaşmasında yaşadığı sakatlık sonrasında oyundan çıkan ve tedavisine başlanan kırmızı siyahlı ekibin yeni transferlerinden Ramazan Eraslan’ın son durumu hakkında bilgi veren Çıldır, “Hem Ramazan’la hemde sağlık ekibimizle görüşmeler yaptık. Durumunun daha iyi olduğu yönünde bilgilendirme yapıldı bize. Yırtık pozisyonu görünmüyor gibi. Ama bugün ki kontrellerinden sonra Ramazan’ın durumu hakkında net bir şeyler söyleyebiliriz. Gerekirse çekilen MR’ı değerlendirerek son kararımızı vereceğiz” dedi.
04.02.2020
04/02/2020 21:41
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ