SORGUNLU TEKWANDOCU İSTANBUL’DAN  MADALYA İLE DÖNDÜ

SORGUNLU TEKWANDOCU İSTANBUL’DAN MADALYA İLE DÖNDÜ

Türkiye Tekvando Federasyonu tarafından İstanbul’da düzenlenen ve tüm kategorilerde 46 ülkeden bin 590 sporcunun mücadele ettiği İstanbul’da yapılan 8’inci Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Şampiyonası’nda Sorgunlu tekvandocu İrem Akdoğan gümüş madalya kazandı.

Sorgun Belediyespor Tekvando Takımı antrenörü Ahmet Turan Dinçer gazetemiz muhabirine yaptığı Genç bayanlar 68 kilogramda yarışan Akdoğan’ın ilk dört maçını da kazanarak finallerde mücadele etme hakkı kazandığını ifade ederek “Dünya’dan üst düzey sporcuların katıldığı ve İstanbul’da yapılan 8’inci Uluslararası Türkiye Açık Tekvando Şampiyonası’nda Genç bayanlar 68 kilogramda yarışan İrem Akdoğan ilk dört maçını kazanarak finale yükseldi. Finalde Ukraynalı rakibine az farkla yenilen Akdoğan şampiyonada gümüş madalya ile yetinmek zorunda kaldı. Sporcumuz elde ettiği bu derece ile bize, Yozgat ve Sorgun’u başarı ile temsil etmenin mutluluğunu yaşattı.  Biz inanıyoruz ki sporcumuz daha nice şampiyonluklar yaşayacak ve yaşatacak” dedi.

Biçer’in böyle uluslar arası bir turnuvada madalya almasının kendilerini çok mutlu ettiğini ifade eden Dinçer, “Turnuva sonrası bizleri arayarak tebrik eden Yozgat Valimiz sayın Ziya Polat, Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Rasim Parlak’a teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

28/03/2021 22:32
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ