KAYSERİ’DEN GALİBİYETLE DÖNEN BELEDİYE BOZOKSPOR ZİRVE POTASINDA

KAYSERİ’DEN GALİBİYETLE DÖNEN BELEDİYE BOZOKSPOR ZİRVE POTASINDA

Bölgesel Amatör Lig 6. Grupta mücadele eden Yozgatın diğer takmı Yozgat Belediyesi Bozokspor, ligin 8’inci haftasında Develigücü’nü de 1-0  mağlup ederek kentimize 3 puanla döndü. Kayseri ekibini Timurcan’ın ayağından kazandığı  golle 1-0 mağlup yenerek  puanını 19’a yükselten Yozgat Belediyesi Bozokspor  ligdeki en önemli rakibi Sincan Belediyespora karşı zirve mücadelesine devam ediyor.Bozokspor taraftarları bu hafta da galibiyet sevincini yaşıyor.

BAL ligi 6.gurupta oynadığı maçlarda yenilgi yüzü görmeyen  ve her maça 3 puan parolasıyla çıkan Yozgat Belediyesi Bozokspor,  önümüzdeki haftanın maçı hazırlıklarına bugünden itibaren başlayacak.Bozokspor ekibi, Teknik Sorumlu Adnan Avcu yönetiminde puan kaybetmeden şampiyon yarışını sürdürme kararında… Teknik sorumlu Avcı,Bozoksporun bu başarısında kulüp yönetimi ile taraftarın önemli katkısının bulunduğunu  söyledi.

Yozgat Belediye Başkanı Celal Köse ve Başkan Yardımcısı Murat Tanışman da  Bozokspor ekibini her hafta izleyerek takımı yalnız bırakmıyorlar..Kulüp yöneticileri  Develigücü maçını tribünden takip ederek taraftarlarların takdirini kazandılar.Bozokspor taraftarları  sahada takımı ,tribünde de yöneticilerini alkışlayarak sevgi gösterilerinde bulundular..

21/11/2022 21:30
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ