İSTANBUL’DAN YOZGAT’LI PERİLERE ‘KIT’A LOJİSTİK’ DESTEĞİ

İSTANBUL’DAN YOZGAT’LI PERİLERE ‘KIT’A LOJİSTİK’ DESTEĞİ

Yönetim  kurulu başkanlığını  Yozgatlı işadamı Ercan Ataman’ın yürüttüğü  uluslararası taşımacılık  firması olan KITA lojistik  anonim şirketi, Türkiye Hentbol 1.Liginde mücadele veren Yozgat Aile Sosyal Politikalar Gençlik ve Spor Kulübü bayan takımına İstanbul’dan  sponsor olarak sahip çıktı.’Yozgat’ın perileri ‘adıyla  anılan ASP hentbol takımının aylık masraflarının önemli bir bölümünü karşılamayı  taahhüt edinen ve forma ihtiyaçlarını da karşılayan  KITA Lojistik  Kıta Lojistik a.ş sahibi hemşerimiz Ercan Ataman ile  Kıta Lojistik  a.ş yönetim kurulu murahhas azası Feray Abacılar ‘ Yozgat’ı Hentbol liginde temsil eden enerji dolu kızlarımızın başarılarına katkıda bulunmak için daima yanında olacak ve ekonomik desteğimizi her ay sürdüreceğiz”dediler.

İstanbul Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz’ın önerisi üzerine KITA lojistik a.ş  ile Türkiye Hentbol 1.Ligi takımlarından Yozgat Bayan Hentbol Takımı arasında bir sponsorluk anlaşması imzalandı.Yapılan anlaşmaya göre,KITA aş, takımın forma ve benzeri ihtiyaçlarının yanı sıra her ay muntazam olarak ekonomik destek sağlayacak.Takıma sağlanan ekonomik katkının rakamını açıklamak istemeyen şirket yetkilileri , Yozgat ASP hentbol takımına destek  anlamında daha başka katkılarda da bulunmayı düşündüklerini ifade ettiler.

Öte yandan İstanbul Yozgatlılar  Federasyonu Başkanı Ahmet Yılmaz  ise önceki gün  KITA Lojistik AŞ. sahibi Ercan Ataman ile  sponsorluk çalışmalarını organize eden KITA Lojistik aş murahhas azası Feray Abacılar’ı  İstanbuldaki şirket merkezinde ziyaret ederek isimlerine özel ASP-GSK  formalarını hediye ederek Yozgatlı perilere desteklerinden dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

KITA  a.ş yönetim kurulu başkanı Ercan Ataman ise bu konuda “ Bir Yozgat evladı olarak  Hentbol liginde Yozgatı başarıyla temsil eden takımımıza mümkün olabildiğince sahip çıkmak bir hemşehrilik görevimizdir. Yetenekli sporcularımıza başarılar diliyorum. Yozgat ASP hentbol takımımıza destek verebilmemize vesile olan İYF başkanı Ahmet Yılmaz ile sponsorluk çalışmalarımızı organize eden Feray Abacılara teşekkür ederim. “ dedi.

19/02/2021 20:45
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ