GP İL BAŞKANINDAN YOZGATSPOR BAŞKAN ADAYINA  DESTEK MESAJI

GP İL BAŞKANINDAN YOZGATSPOR BAŞKAN ADAYINA DESTEK MESAJI

Gelecek Partisi Yozgat il başkanı Ömer Aydoğmuş, Yozgatspora  ilişkin  yaptığı yazılı açıklamada kulüp yönetiminin Yozgatsporu düştüğü bu duruma rağmen devralmak üzere harekete geçen adaylarla irtibata geçmesi gerektiğini dile getirdi.Yozgatspor  başkanlığına aday olan Hakan Hamza Şöhret’i cesaretinden dolayı kutlayan GP İl Başkanı Ömer Aydomuş,açıklamasında şunları söyledi:

“Şehrimizin ortak değeri ve markası olan Yozgatspor konusuna değinmek istiyorum. Maalesef takımımız profesyonel lige veda edip Bölgesel Amatör Lig (BAL) kategorisine düşmüştür. Halkımızla yaptığımız istişarelerde içine düşülen bu durumdan morallerin oldukça düşük olduğunu gözlemlemekteyim. Yozgatspor kulüp başkanımız Sn Kazım Arslan 'ın taraftarın ve halkın söylemlerine kulak vermesi gerektiğini düşünüyorum. Kulüp yönetiminin Yozgatsporu düştüğü bu duruma rağmen devralmak üzere harekete geçen arkadaşlarla irtibat kurup görüşmeler yaptığını yerel basın ve muhataplardan duyuyorum.

Fakat burada şeffaflık ve etik anlayışlara aykırı hareketler okuyup, duyuyoruz. Yozgatspor'a karşı yapılacak her hamlenin karşısında, Yozgatspor'a verilecek her desteğin ve taşın altına konan her elin yanında olduğumuzu bildirmek istiyorum. Bu vesileyle yönetime talip olan Hakan Hamza Şöhret beyi ve ekibini cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Ülke sathında yaşanan siyasi kutuplaşmaların, yerelde Yozgat'a, dolayısıyla Yozgatspora yansımasını izliyoruz. Yozgatspor siyasetten arındırılmış, bağımsız, güçlü duygularla bu renklere gönül vermiş girişimciler tarafından yönetilmeyi hak ediyor.“

25/06/2021 04:23
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ