ÇEKEREK İHL RAFTİNG EKİBİ ORDUDAN YOZGATA DERECEYLE DÖNÜYOR

ÇEKEREK İHL RAFTİNG EKİBİ ORDUDAN YOZGATA DERECEYLE DÖNÜYOR

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Türkiye Rafting Federasyonu ve Ordu Valiliği iş birliğinde düzenlenen Okul Sporları Şampiyonası, Gençler Grup Müsabakaları Ordu'da yapıldı.

2021-2022 eğitim öğretim yılı okul sporları kapsamında Ordu ilinde yapılan Rafting turnuvasında Yozgat’ı, Çekerek Anadolu İmam Hatip Lisesi erkek öğrencileri temsil etti. Altınordu Durugöl'de yapılan şampiyonanın startını Türkiye Rafting Federasyonu Başkanı Fikret Yardımcı ile Ordu Valisi Vali Tuncay Sonel verdi. İki gün süren müsabakalara Türkiye genelinde 19 takım, 110 sporcu ve 7 teknik ekip katıldı. Rafting turnuvasında Çekerek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri erkeklerde 2. oldu.

Çekerek Milli Eğitim Müdürü Zeki Akkan, turnuvaya katılan Çekerek Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini tebrik ederek, İlçemizde yapılacak olan rafting alanı için önemli bir başlangıç olduğunu söyledi. Akkan, yaptığı açıklamada ‘’Okul sporlarında bu eğitim yılında faaliyetlerimizi sürdürdük. Her alanda turnuva ve yarışmalarımıza öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdiler. Rafting alanında ise Türkiye genelinde böyle bir başarıya imza atan öğrencilerimizi tebrik ediyorum. İnşallah Türkiye şampiyonasında Rize’de yapılacak olan turnuvada dereceye gireriz. Öğrencilerimize bu konuda çok güveniyoruz.  Sporcularımızın hazırlanmasında emek veren idareci, öğretmen ve sporcu gençlerimizi tebrik ederek, Türkiye şampiyonasında başarılar diliyorum.

27/05/2022 07:14
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ