BELEDİYESPORUN  2 OYUNCUSU MİLLİ TAKIM BÖLGE KARMASINA SEÇİLDİ

BELEDİYESPORUN 2 OYUNCUSU MİLLİ TAKIM BÖLGE KARMASINA SEÇİLDİ

Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübü sporcuları, başarılarına yenilerini ekliyor.

Belediye kulübü  sporcularından 2007 doğumlu Murat Yemenoğlu ve Enes Baki Ürküt Milli Takımlar  Kayseri Bölge Karması’na seçildi. Süper Lig kulüplerinin altyapılarına bir çok oyuncu gönderen kulübümüzün sporcuları başarılı çalışmalarına devam ediyor. 

Milli takım Bölge karmasına  seçilen oyuncuları tebrik eden Belediye Başkanı ve Kulüp Başkanı Celal Köse, Yozgat Belediyesi Bozokspor’un başarılı grafiğinin artarak sürdüğünü ifade ederek konuya ilişkin şunları söyledi :

 “Şehrimizin çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, spora yönlendirmek ve destek olmak için bünyemize kattığımız Yozgat Belediyesi Bozokspor Kulübümüzün oyuncuları bizleri gururlandırmaya devam ediyor. Daha önce Süper Lig’in bir çok takımına oyuncu gönderen kulübümüzün 2007 doğumlu oyuncuları Murat Yemenoğlu ve Enes Baki Ürküt Milli Takım Kayseri Bölge Karması’na seçildi. Oyuncularımızı ve antrenörlerimizi bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. İnşallah kulübümüzün hedefi yüksek. Yozgat’ımızın çocukları başarı hikayeleri yazmayı sürdürecek.” 

23/09/2021 23:31
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ