BELEDİYE BOZOK HENTBOLSPOR TAKIMI GALİBİYETE ODAKLANDI

BELEDİYE BOZOK HENTBOLSPOR TAKIMI GALİBİYETE ODAKLANDI

Ligi D Grubunda mücadele edecek olan Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü, ligin ilk müsabakasında yarın Gaziantep Hentbol Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Hentbol Erkekler 2. Ligi 2021-2022 sezonu, yarın oynanacak ilk hafta müsabakaları ile başlayacak. Temsilcimiz Yozgat Belediyesi Bozok Hentbol Spor Kulübü, ilk karşılaşmasını kendi saha ve seyircisi önünde Gaziantep Hentbol Spor Kulübü ile yapacak. Rıza Kayaalp Spor Salonu'nda saat 14.00'da başlayacak müsabakada temsilcimiz salondan galibiyetle ayrılmayı planlıyor.

Antrenör Ozan Salep eşliğinde sezona iddialı bir giriş yapmak isteyen temsilcimiz, Gaziantep Hentbol Spor Kulübü maçı hazırlıklarını da tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı.

Gaziantep Hentbol Spor Kulübü maçından 2 puanla ayrılıp lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen antrenör Ozan Salep, “Sezonun ilk maçları her zaman zor geçer. Sezon hazırlıklarımıza 4 ay önce başladık. İstekli ve arzulu bir hazırlık dönemini geride bıraktık. Cumartesi günü sahamızda konuk edeceğimiz Gaziantep Hentbol Spor Kulübü karşısında en iyi sonuçla sahadan ayrılarak ligde iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Oyuncularımıza güvenim tam. Cumartesi günü de taraftarımızı arkamızda görmek istiyoruz, onların desteğine ihtiyacımız var” dedi.

17/12/2021 11:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ