BAŞKENTTEKİ DERNEKLER ARASI FUTBOL TURNUVASININ FİNAL MAÇI 5 OCAKTA

BAŞKENTTEKİ DERNEKLER ARASI FUTBOL TURNUVASININ FİNAL MAÇI 5 OCAKTA

Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu tarafından 17 Kasım’da 20 Yozgatlı dernekler ile düzenlenen Barış Pınarı Harekatı Futbol Turnuvası final maçı 5 Ocak 2020 tarihinde Çadırardıç Köyü Derneği ile Başkentteki Çekerekliler Derneği arasında oynanacak.
Başkentteki Yozgatlı Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Mesut Kaya, Yozgatlı derneklerin katılımı ile düzenlenen Barış Pınarı Harekatı Futbol Turnuvasının 7. haftası yarı final maçlarının tamamladığını söyledi.
Başkan Kaya, sınır ötesi harekata katılan Mehmetçiklere destek olmak üzere düzenledikleri turnuvanın; dostluk, kardeşlik adına samimi bir birliktelik oluşturduğunu vurguladı.
Turnuvada 7. Haftanın yarı final maçlarını tamamladıklarını kaydeden Kaya, “Ülkemizin birlik ve beraberlik içerisinde dünya ya barışı tesis ettiği üçüncü harekatımız da her daim millet olarak şanlı ordumuzun yanında olduğumuzu ve bunu tüm dünyaya duyurmak için bizlerde Ankara’daki Yozgatlılar olarak bir Futbol Turnuvası düzenleyerek hissettirdik ve gerçekleştirdik. Yedinci haftanın sonunda Finale kalan takımlarımız ile 5 Ocak 2020 de Sincan Organize Sanayi Halı saha tesislerinde Çadırardıç Köyü ve Başkentteki Çekerekliler Derneği final maçına ve sınır ötesindeki Mehmetçiklerimize destek için tüm spor sevenleri ve hemşerilerimizi bekliyoruz .”dedi.
Açıklamasında STK’ların öneminin altını çizen Kaya, dernekler gurbete açılmış hemşeriler ile bir araya gelerek öncelikle ülke bütünlüğünde gelenek ve görenekleri yaşamak, yaşatmak adına bir çatı olduğunu ifade etti.
Başkan Kaya, 5 Ocak 2020 tarihinde oynanacak karşılaşmaya tüm hemşerilerini davet etti.
01.01.2020
01/01/2020 22:37
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ