YOZGAT’TA EĞİTİM GÖREN 185 POLİS ADAYI AŞILANDI

YOZGAT’TA EĞİTİM GÖREN 185 POLİS ADAYI AŞILANDI

Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi'nde (POMEM) eğitim gören 185 polis adayına ve personele Covid-19 aşısı uygulandı.

Yozgat'ta eğitim öğretime başlayan ve aşılanma zamanı gelen 27'nci Dönem Yozgat POMEM öğrencilerine, Yozgat İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince Covid-19 aşıları uygulandı. 185 öğrenci ve görevli personelin aşıları sağlık ekiplerince gerçekleştirildi.

27'nci Dönem eğitim öğretim döneminde 814 kadın polisin eğitim gördüğünü belirten Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürü Zafer Kişi, korona virüs salgınından korunup eğitime sağlıklı bir şekilde devam edebilmek için aşılamaya önem verdiklerini söyledi. Kişi, “Aşı sürecinde öğrencilerimizin kiminin ilk, kiminin ikinci ve kimi öğrencilerimizin de 3'üncü doz aşıları uygulandı. Sonrasında da süreleri geldikçe diğer öğrencilerimizin de aşılarını devam ettireceğiz” dedi.

Korona virüs salgınından korunmak için devletin ve bilim adamlarının gösterdiği aşı tavsiyelerine uymak gerektiğini de vurgulayan Kişi, “Herkesin aşı olmasını istiyoruz. Bu anlamda devletimizin ve bilim adamlarımızın yanında olmayı, topluma olan sorumluluğumuzu yerine getirmeyi yükümlülük olarak görüyoruz ve aşının yapılması gerektiğine inanıyoruz” şeklinde konuştu.

23/12/2021 15:10
Yozgat'ta Günün Haberleri
YOZGAT'TA 5 GÜNLÜK HAVA DURUMU
hava durumu
YOZGAT İÇİN GÜNÜN NAMAZ VAKİTLERİ